Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Godzilla vs. Superman?


ikona
Mr. Hlad
godzilla
Jak to vypadá s přerostlou ještěrkou? A koho by mohla zadupat do země?  

Zatímco Guillermo del Toro chystá na léto hromadu obřích robotů a ještě víc gigantických příšer, ta nejslavnější jede pořád sólo. Nová americká verzi Godzilly se chystá už nějaký ten pátek, ale jde to pomalu. Režisér Gareth Edwards teď navíc musí řešit ten problém, že dva z producentů se ošklivě hádají s Legendary Pictures a vypadá to, že někdo zkrátka bude muset vypadnout. Každopádně pořád platí, že film by měl být realističtější než verze Rolanda Emmericha, což má zajistit Frank Darabont. Režisér Vykoupení z věznice Shawshank a Zelené míle a spolutvůrce Živých mrtvých dostal za úkol dopilovat scénář, aby se mohlo všechno v půlce března spustit.

Pořád se ale moc neví, který lidský červ se Godzille postaví. Studio hodně stálo o Josepha Gordon-Levitta, ten ale před rokem celkem jasně naznačil, že nemá zájem a teď to zopakoval. Dalším kandidátem na hlavní roli by neoficiálně mohl být Henry Cavill. O něj bude nejspíš po Muži z oceli zájem, tak uvidíme, jak se potenciální nabídce postaví. Kdyby ale mohl mít hlavní slovo režisér, nejspíš bychom se dočkali někoho úplně jiného. Rád by totiž znovu pracoval se Scootem McNairym, s nímž se sešel už u Monster a nedávno se objevil třeba v Argu nebo Killing Them Softly. Edwards by měl případně zájem i o Caleba Landry Jonese, jenž má za sebou roli mutanta Banshee v X-Men: První třída nebo Kontrabandu. Lionsgate ale nejspíš bude chtít nějakou hvězdu, takže uvidíme, kdo bude mít poslední slovo.

---

Vytáhni v hospodě: Ačkoliv scénář ještě není hotový, první teaser poster venku už je

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace