Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman? Kdepak, Gordon-Levitt možná míří k Marvelu!


ikona
st39.6
guardians of the galaxymarvel
Guardians of the Galaxy hledají svého vůdce. Bude jím Batmanův parťák? 

Tohle asi čekal málokdo. Zatímco u DC ještě dost možná ani nemají tušení, kdo všechno by se mohl objevit v Justice League (poslední "zaručené zprávy" tvrdí, že to bude klasická sestava Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Martian Manhunter, Aquaman), u Marvelu už mají o své další týmovce dávno jasno a teď shánějí herce, kteří by nové bandě superhrdinů propůjčili svou tvář. Na seznamu adeptů pro roli vůdce Strážců galaxie Petera Quilla se díky tomu nedávno objevili Joel Edgerton, Jack Houston, Jim Sturgess, Lee Pace, Eddie Redmayne a dokonce Zachary Levi. Všechno to zní jako výborné volby. Teď se ale objevil další, podstatně zajímavější adept.

Na seznamu herců, které by si studio chtělo pro roli Petera Quilla otestovat, se čerstvě objevil také Joseph Gordon-Levitt. Ještě nedávno se diskutovalo o tom, jestli by si mohl zahrát dalšího Batmana (nebo nějakou jeho "další verzi"), teď to vypadá, že by mohl tenhle nadějný herec přestoupit pod štítek úplně jiného studia a hlavně do úplně jiného universa.

Ještě se ale neradujte. Zatím se ani neví, jestli už Marvel Gordon-Levitta oslovil a o jeho angažmá se tedy mluví v čistě teoretické rovině. Dovedete si ho představit v roli Petera Quilla, tedy potomka člověka  a mimozemšťana, který vede superhrdiny strážící galaxii? Nebo si myslíte, že už by se měl na superhrdiny vykašlat a zkusit něco úplně jiného? Každopádně bude zajímavé, jak se situace kolem něj v nejbližších dnech vyvine.
 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace