Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarantinova zabijácká vrána


ikona
KarelR
killer crowquentin tarantino
Co by mohlo následovat Pancharty a Djanga? 

Quentin Tarantino vždycky rád klábosí o filmech, které by chtěl natočit. Hodněkrát sice jeho (především sequelová) slova přišla vniveč. Nejnovější nápad z jeho zahrádky ale nezní zas tak nereálně, protože souvisí s jeho finančně nejúspěšnější bijákem. A na to producenti určitě uslyší.

Tarantino totiž do budoucna plánuje uzavřít svoji historicko-fantastickou trilogii, jíž nakousl Hanebnými pancharty a rozvinul Nespoutaným Djangem. A momentálně to vypadá, že by pomyslnou trojkou mohl být válečný akčňák Killer Crow, ve kterém se banda afro-amerických vojáků snaží probojovat do Švýcarska. V čem je háček? V tom, že tuhle partu drsňáků podrazila samotná americká armáda, takže pánům roste bodycount nejen u nepřátel, ale také u bílých brachů v uniformě.

Jednotka by se dokonce mohla setkat s Pittovými pancharty. Původně totiž její příběh patřil do Tarantinova předchozího filmu, jenže z něj putoval pryč v rámci krácení scénáře na celovečerně únosnou délku. A tak bychom se mohli dočkat ještě jedné krvavé válečné štace, což se v Quentinově podání nikdy neodmítá. První půlka Killer Crow už je navíc víceméně sepsaná, takže zbývá jen, dotáhnout scénář, sehnat pár desítek mega a ukecat do hlavních rolí třeba... Idrise Elbu a Eamonna Walkera? To by neměl být zásadnější problém, no ne?

---

Vytáhni v hospodě: Tarantino sice uctívá spoustu westernových režisérů, nemá ale v oblibě Johna Forda. Prý kvůli tomu, že držel desítky let naživu myšlenku indiánské podřadnosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace