Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tron to nevzdává


ikona
Mr. Hlad
tron
Jak to vypadá s pokračováním sci-fi z nitra počítačů?  

Velkolepé sci-fi Tron: Legacy možná nebyl takový hit, jak si jeho tvůrci původně představovali, ovšem matematika jim nejspíš potvrdila, že nakonec vydělali a že by tedy stálo za to ten sequel skutečně natočit. Mluví se o něm už sakra dlouho a byl plánován ještě před tím, než dvojka vůbec dorazila do kin, ale teprve teď se něco děje. Disney totiž najal scenáristu Jesseho Wigutowa, aby se trochu pohrabal v příběhu a přišel s nějakou kulervoucí zápletkou. Vzhledem k tomu, že má za sebou Eragona, u něhož se nedostal ani do titulků, doufáme v zásadní zvýšení psavecké formy.

Ale to není jediné jméno, které se v souvislosti s filmem objevuje. Oficiálně totiž hlásí návrat i Garrett Hedlund, hlavní hrdina minulého filmu, bez něhož by to asi nešlo. Režie se opět ujme Joseph Kosinski, jenž nám v dubnu představí svoje Nevědomí, ale o čem nový Tron bude, to zatím nechce nikdo prozradit. Říká se, že by mohlo dojít na invazi do našeho světa, víc prostoru by mohl dostat naznačovaný padouch Cillian Murphy a nejnověji se šeptá něco v tom smyslu, že film se bude hodně zabývat otázkou života a smrti uvnitř počítače. No uvidíme, snad nám po trochu rozpačitém Legacy tentokrát Tron skutečně vytře zrak.

---

Vytáhni v hospodě: Samotné natáčení Tron: Legacy zabralo 64 dní. Postprodukce pak 68 týdnů!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace