Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž: Steelbook Total Recall


ikona
st39.6
soutěžtotal recall
Blu-ray zdarma. Ve steelbooku. No neberte to! 

Když se roztrhne pytel plný železa, musíte ho kout, dokud je žhavé. Nebo tak něco. V krátkém sledu proto přícházíme s další soutěží o Blu-ray schovaný v kovové krabičce. Proč? Protože jich není nikdy dost. A protože lidé z FilmAreny a my tady na MovieZone jsme strašně hustí.

Ve fešném steelbooku najdete novou verzi Total Recallu s Colinem Farrellem, Jessicou Biel a Kate Beckinsale. Jak jistě všichni víte, jedná se o remake Verhoevenovy sci-fi klasiky a ačkoliv v kinech letos neutržil žádné závratné peníze, nedá se o něm říct, že by byl špatný. Už kvůli výpravě, solidní akci a křivkám režisérovy manželky se na něj vyplatí podívat. A ten steelbook je samozřejmě strašně pěkný.

Co musíte udělat pro to, abyste si ho za pár dní mohli vystavit na poličce, aníž byste vytahovali peněženku? Stačí na souteze@moviezone.cz poslat do půlnoci z pondělí na úterý správnou odpověď na soutěžní otázku, která zní: Jak se jmenoval celovečerní filmový debut Lena Wisemana? Drobná nápověda: Jsou v něm upíři, ale Twilight to není;). Pokud se vám podaří odpovědět správně, což by neměl být problém, příští týden vylosujeme jednoho z vás a železo mu pošleme domů. Do mailu napište tradičně předmět SOUTĚŽ TOTAL RECALL a svou poštovní adresu.

Tak hodně štěstí!

Výherce: Aleš Procházka, Brno

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace