Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Čeká se na Hobita. Prázdná kina plní jen Bond

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

studo

Jestli myslíš, to co myslím, tak si myslím, že si myslíš správně.
247557
Jestli myslíš, to co myslím, tak si myslím, že si myslíš správně.
studo
0 0
reagovat
ted ma teraz plné práce s titulkovaním nie? 8)
247554
ted ma teraz plné práce s titulkovaním nie? *8)*
0 0
reagovat
ad Teduv navrat: link :D
247553
ad Teduv navrat: http://i.imgur.com/EH0LI.jpg *:D*
0 0
reagovat
...načež se Ted zase na čtvrt roku odmlčel...

:D;)

P.S Dělám si srandu, vy idioti co my píšete PM
247541
...načež se Ted zase na čtvrt roku odmlčel... *:D**;)* P.S Dělám si srandu, vy idioti co my píšete PM
0 0
reagovat
Som na seba pyšný, že som svojou otázkou vzkriesil Teda... ale zároveň sa musím pýtať, či som neprebudil démonickú tapetovaciu mocnosť! ;)
247537
Som na seba pyšný, že som svojou otázkou vzkriesil Teda... ale zároveň sa musím pýtať, či som neprebudil démonickú tapetovaciu mocnosť! *;)*
0 0
reagovat
Chápu účel takových varování... Ale už se někdy stalo, že by se jejich poselstvím někdo z neukázněných svátečních diváků/buráku řídil?
A upřímně, zrovna tahle mi nějak moc nesedí...
247534
Chápu účel takových varování... Ale už se někdy stalo, že by se jejich poselstvím někdo z neukázněných svátečních diváků/buráku řídil? A upřímně, zrovna tahle mi nějak moc nesedí...
0 0
reagovat
co si budeme namlouvat, nejvetsim kladem filmu Hitchcock je varovani, ktere se pousti po celem svete v kinech :D
247533
co si budeme namlouvat, nejvetsim kladem filmu Hitchcock je varovani, ktere se pousti po celem svete v kinech *:D*
0 0
reagovat

kyller

Se současným průměrem na kino necelých 4000 dolarů (An error occured) dost těžko. Mělo to mít aspoň 2x víc... Nevěřím, že to dojde k sedmicifernýmu číslu.
247531
Se současným průměrem na kino necelých 4000 dolarů (An error occured) dost těžko. Mělo to mít aspoň 2x víc... Nevěřím, že to dojde k sedmicifernýmu číslu.
kyller
0 0
reagovat
"Pak už stojí za zmínku snad jenom Hitchcock, který je na šestnáctém místě s průběžnými necelými 2 miliony jedním z největších propadáků roku."

To sa nedostane už do viacerých kín?
247528
"Pak už stojí za zmínku snad jenom Hitchcock, který je na šestnáctém místě s průběžnými necelými 2 miliony [b]jedním z největších propadáků roku[/b]." To sa nedostane už do viacerých kín?
0 0
reagovat
Ok, takže klasický poznámky k první desítce...

1. Skyfall
Jak už sem psal níže, miliarda už téhle bondovce neuteče. Bez Číny by to skončilo na 970-980 milionech celosvětově, Čína podle mě v pohodě přidá 50 kousků. Rovnoměrnou zásluhu za tento megaúspěch si může připsat Craig, Mendes, i několikaletý čekání, po kterým konzumentům vyhládlo. Další bondovku poprosím co nejdřív.

2. Rise of the Guardians
Propad pouze o 21 procent a druhé místo nemůže zakrýt propadák, který se tu odehrává. Pokud to studio udrží přes vánoce v dostatku kin, asi se to na 100 mega dostane, ale to rozhodně nestačí. Krutou pravdou je, že Dreamworks se s tím animákem sralo roky, narvali ho do luxusního dikůvzdáslotu a teď se strachujou o to, aby se jim to zaplatilo na BR a DVD. Špatně pojatej marketing, přesycení cílovky animákama kvůli Wreck-it Ralphovi, nebo jenom divnej Klaus? (Santa)

3. Twilight Saga - Teplý pes naposledy
Tady už se o nic nehraje, v USA si to uhraje svých klasických 290-300 mega, ve světě to logicky nabízí nejlepší tržby ze všech tvajlajtů, protože se všichni chcou přesvědčit o tom, jestli Bella opravdu umřela (Spoiler alert). Lionsgate-Summit takovouhle dojnou krávu jen tak znova nenajde. Co se nafouklýho rozpočtu týče, tak agenti těch pseudohvězdiček, co tu hrají, museli před čtvrtým dvojdílem absolvovat maratónská vyjednávání. Jinak si nelze vysvětlit nafouknutí rozpočtu z 50ti na 120 mega u každého dílu. Utratit skoro 250 milionů za 3 a půl hodiny dlouhou pohádku pro holčičky čekající na svého prince, to je umění. Přeju Lautnerovi, Patyzónovi a Stewardce ať si ti prachy užijou :+

4. Lincoln
Skvěle umístěná premiéra před americké volby (celá země mluvila o politice, návrat k Lincolnově odkazu...), velmi pěknej otvírák, mohutná šeptanda a nečekaný hit pro Spielberga je na světě. Už je to nějakej ten rok, kdy byl Steven takhle mohutně v plusu. Kdo by čekal, že to bude zrovna u tohodle filmu. Díky Vánocům to imho půjde za 150ti milionovou hranici, což je megapecka.

5. Life of Pi
Ať mě nikdo netvrdí, že se na tenhle film chodí kvůli příběhu kluka a tygra na pramici. Chodí se na něj kvůli všude chválenému 3Dčku. V Americe se půjde za 100 milionů, celkem to díky Vánocům a vhodně umístěným distribučním termínům v Evropě může atakovat 400 mega. Dovedu si představit, že pokud si studio před premiérou malovalo nějakej ideální scénář, tak to byl tenhle.

6. Playing for Keeps
Sbohem, Žerárde... Tenhle tvůj průser nedostanu do červenejch čísel ani já.

7. Wreck-it Ralph
Slušný hit, který sebral animákový vítr z plachet Rise of the Guardians. 200 milionů asi už nepadne, ale to až zas tak nevadí. Mohl to být mnohem větší úspěch nebýt obřího rozpočtu 165 mega. Tohle nebylo od začátku určený k úspěchu a někdo pořádně riskoval. Všichni můžeme být rádi, že tenhle risk se vyplatil, a sázka na jistotu v podobě Guardians nedopadla.

8. Red Dawn
Rozpočet 65 mega, reklama minimálně 40 dalších, a prozatím tržby 37 mega. Na první pohled nic moc, ale vzhledem k tomu, kolik let to leželo MGM v trezoru to je relativně ještě ok. Z hovna kuličku neuděláte. Uvidíme, jestli to otevře aspoň v polovině Evropy a překulí se to aspoň přes tu stovku celosvětově. Amerika bude končit za 50kou.

9. Flight
Troufám si tvrdit, že Bob a Denzel neudělali v životě moc lepších rozhodnutí než se vzdát platů a nechat si procenta z tržeb. Současný tržby z USA 86 mega, bude to otevírat ještě po celým světe a naproti tomu rozpočet pouhopouhých 31 mega, nasazení do malého počtu kin a tím pádem menší náklady na vůrobu distribučních kopií, údajně menší a levnější reklama (Denzela si zvali do talkshow sami). Takhle se to dělá. Washington prožívá i díky Safe house skvělej rok.

10. Killing them softly
Někde sem se tu dočetl, že je to vzhledem k mikrorozpočtu 15 milionů vlastně relativní úspěch. Ani prd, přátelé. Podle DHD a Hollywoodreporteru narvali Weinsteini do reklamy dalších 25 milionů a nepodařilo se jim prodat výhodně práva skoro nikam. Takže tady proteče plno milionů. Budiž to všem poučením, že čísly u rozpočtu to všechno teprve začíná.

Dále stojí za zmínku
Na jedenáctém místě proti všem předpokladům paběrkuje prej strašně fajn a dost netypická romance Silver Linings Playbook. Jennifer Lawrence na vrcholu popularity, nadšené reakce z Toronta a hlad po povedené romanci tenhle film předurčovaly k velkýmu úspěchu, který se jaksi nedostavil. Ano, pořád je to relativně nezávislej film s malým rozpočtem, takže se zaplatí bez problému, ale byly lidi, kteří tomu prorokovali 100 milionů +
Dvanáctá Anna Karenina jede podle předpokladů. V Americe prakticky neexistovala reklama, není to v moc kinech. Navíc to bude premiéru prakticky všude a rozpočet se podařilo stlačit na slušných 35 milionů... Kdo by od Anny čekal víc.
Čtrnáctý Argo Bena Afflecka (4 velký písmena za sebou, jupííí :)) ) je na 103 milionech a končit bude na 110ti. Výdrž jak prase. Sluší se připomenout, že otvírák to mělo jenom 19,4 milionů, tudíž ta šuškanda o mizerném filmu, která u nás teď tak jede (zasalutujme Durovi do salaše) se Ameriky očividně netýkala.
Pak už stojí za zmínku snad jenom Hitchcock, který je na šestnáctém místě s průběžnými necelými 2 miliony jedním z největších propadáků roku.

A to už pro tenhle tejden stačí. Ten příští snad ani nebude potřebovat komentář...
247525
Ok, takže klasický poznámky k první desítce... [b]1. Skyfall[/b] Jak už sem psal níže, miliarda už téhle bondovce neuteče. Bez Číny by to skončilo na 970-980 milionech celosvětově, Čína podle mě v pohodě přidá 50 kousků. Rovnoměrnou zásluhu za tento megaúspěch si může připsat Craig, Mendes, i několikaletý čekání, po kterým konzumentům vyhládlo. Další bondovku poprosím co nejdřív. [b]2. Rise of the Guardians[/b] Propad pouze o 21 procent a druhé místo nemůže zakrýt propadák, který se tu odehrává. Pokud to studio udrží přes vánoce v dostatku kin, asi se to na 100 mega dostane, ale to rozhodně nestačí. Krutou pravdou je, že Dreamworks se s tím animákem sralo roky, narvali ho do luxusního dikůvzdáslotu a teď se strachujou o to, aby se jim to zaplatilo na BR a DVD. Špatně pojatej marketing, přesycení cílovky animákama kvůli Wreck-it Ralphovi, nebo jenom divnej Klaus? (Santa) [b]3. Twilight Saga - Teplý pes naposledy[/b] Tady už se o nic nehraje, v USA si to uhraje svých klasických 290-300 mega, ve světě to logicky nabízí nejlepší tržby ze všech tvajlajtů, protože se všichni chcou přesvědčit o tom, jestli Bella opravdu umřela (Spoiler alert). Lionsgate-Summit takovouhle dojnou krávu jen tak znova nenajde. Co se nafouklýho rozpočtu týče, tak agenti těch pseudohvězdiček, co tu hrají, museli před čtvrtým dvojdílem absolvovat maratónská vyjednávání. Jinak si nelze vysvětlit nafouknutí rozpočtu z 50ti na 120 mega u každého dílu. Utratit skoro 250 milionů za 3 a půl hodiny dlouhou pohádku pro holčičky čekající na svého prince, to je umění. Přeju Lautnerovi, Patyzónovi a Stewardce ať si ti prachy užijou *:+* [b]4. Lincoln[/b] Skvěle umístěná premiéra před americké volby (celá země mluvila o politice, návrat k Lincolnově odkazu...), velmi pěknej otvírák, mohutná šeptanda a nečekaný hit pro Spielberga je na světě. Už je to nějakej ten rok, kdy byl Steven takhle mohutně v plusu. Kdo by čekal, že to bude zrovna u tohodle filmu. Díky Vánocům to imho půjde za 150ti milionovou hranici, což je megapecka. [b]5. Life of Pi[/b] Ať mě nikdo netvrdí, že se na tenhle film chodí kvůli příběhu kluka a tygra na pramici. Chodí se na něj kvůli všude chválenému 3Dčku. V Americe se půjde za 100 milionů, celkem to díky Vánocům a vhodně umístěným distribučním termínům v Evropě může atakovat 400 mega. Dovedu si představit, že pokud si studio před premiérou malovalo nějakej ideální scénář, tak to byl tenhle. [b]6. Playing for Keeps[/b] Sbohem, Žerárde... Tenhle tvůj průser nedostanu do červenejch čísel ani já. [b]7. Wreck-it Ralph[/b] Slušný hit, který sebral animákový vítr z plachet Rise of the Guardians. 200 milionů asi už nepadne, ale to až zas tak nevadí. Mohl to být mnohem větší úspěch nebýt obřího rozpočtu 165 mega. Tohle nebylo od začátku určený k úspěchu a někdo pořádně riskoval. Všichni můžeme být rádi, že tenhle risk se vyplatil, a sázka na jistotu v podobě Guardians nedopadla. [b]8. Red Dawn[/b] Rozpočet 65 mega, reklama minimálně 40 dalších, a prozatím tržby 37 mega. Na první pohled nic moc, ale vzhledem k tomu, kolik let to leželo MGM v trezoru to je relativně ještě ok. Z hovna kuličku neuděláte. Uvidíme, jestli to otevře aspoň v polovině Evropy a překulí se to aspoň přes tu stovku celosvětově. Amerika bude končit za 50kou. [b]9. Flight[/b] Troufám si tvrdit, že Bob a Denzel neudělali v životě moc lepších rozhodnutí než se vzdát platů a nechat si procenta z tržeb. Současný tržby z USA 86 mega, bude to otevírat ještě po celým světe a naproti tomu rozpočet pouhopouhých 31 mega, nasazení do malého počtu kin a tím pádem menší náklady na vůrobu distribučních kopií, údajně menší a levnější reklama (Denzela si zvali do talkshow sami). Takhle se to dělá. Washington prožívá i díky Safe house skvělej rok. [b]10. Killing them softly[/b] Někde sem se tu dočetl, že je to vzhledem k mikrorozpočtu 15 milionů vlastně relativní úspěch. Ani prd, přátelé. Podle DHD a Hollywoodreporteru narvali Weinsteini do reklamy dalších 25 milionů a nepodařilo se jim prodat výhodně práva skoro nikam. Takže tady proteče plno milionů. Budiž to všem poučením, že čísly u rozpočtu to všechno teprve začíná. [b]Dále stojí za zmínku[/b] Na jedenáctém místě proti všem předpokladům paběrkuje prej strašně fajn a dost netypická romance [b]Silver Linings Playbook[/b]. Jennifer Lawrence na vrcholu popularity, nadšené reakce z Toronta a hlad po povedené romanci tenhle film předurčovaly k velkýmu úspěchu, který se jaksi nedostavil. Ano, pořád je to relativně nezávislej film s malým rozpočtem, takže se zaplatí bez problému, ale byly lidi, kteří tomu prorokovali 100 milionů + Dvanáctá [b]Anna Karenina[/b] jede podle předpokladů. V Americe prakticky neexistovala reklama, není to v moc kinech. Navíc to bude premiéru prakticky všude a rozpočet se podařilo stlačit na slušných 35 milionů... Kdo by od Anny čekal víc. Čtrnáctý [b]Argo[/b] Bena Afflecka (4 velký písmena za sebou, jupííí *:))* ) je na 103 milionech a končit bude na 110ti. Výdrž jak prase. Sluší se připomenout, že otvírák to mělo jenom 19,4 milionů, tudíž ta šuškanda o mizerném filmu, která u nás teď tak jede (zasalutujme Durovi do salaše) se Ameriky očividně netýkala. Pak už stojí za zmínku snad jenom Hitchcock, který je na šestnáctém místě s průběžnými necelými 2 miliony jedním z největších propadáků roku. A to už pro tenhle tejden stačí. Ten příští snad ani nebude potřebovat komentář...
0 0
reagovat
Tak tak :D8)...
247492
Tak tak *:D**8)*...
0 0
reagovat

TedGeorge

Ano. 8)
247491
Ano. *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Karlos

Mě spíš zajímalo, jestli kuloárové zvěsti nelhali a Gorecki je opravdu posledním člověkem na zemi, co ještě žere How I met your mother.
247490
Mě spíš zajímalo, jestli kuloárové zvěsti nelhali a Gorecki je opravdu posledním člověkem na zemi, co ještě žere How I met your mother.
Karlos
0 0
reagovat
Beztak se blíží start Suits s02/2, a Ted měl dojem, že by opěvování Donny nebylo dostatečně hlasité (což mu naprosto podtrhuju ;)...
247489
Beztak se blíží start Suits s02/2, a Ted měl dojem, že by opěvování Donny nebylo dostatečně hlasité (což mu naprosto podtrhuju ;)...
0 0
reagovat
247488
http://memecrunch.com/meme/3UQO/happy-puppy/image.png
0 0
reagovat
Comeback roku! :D
247487
Comeback roku! *:D*
0 0
reagovat

Hairy_Ass

To je různý, ale minimálně mám pocit, že dojmy ze 48fps verze asi nebudou dřív než čtvrtek/pátek.
247486
To je různý, ale minimálně mám pocit, že dojmy ze 48fps verze asi nebudou dřív než čtvrtek/pátek.
Hairy_Ass
0 0
reagovat

TedGeorge

link

(Ale z toho Japonska to bude přecejenom víc.)
247485
http://27.media.tumblr.com/tumblr_l2ogidlVak1qav5xbo1_500.jpg (Ale z toho Japonska to bude přecejenom víc.)
TedGeorge
0 0
reagovat
Tede! :+ Díky, že jsi zpátky. Stýskalo se mi, beze srandy. :):+
247483
Tede! *:+* Díky, že jsi zpátky. Stýskalo se mi, beze srandy. *:)**:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! link
247482
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=01e3kQWTttg
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se