Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smith se vrací do Jersey!


ikona
Mr. Hlad
kevin smith
Jak je to s koncem režijní kariéry Kevina Smithe? Rozjedou to Clerks potřetí?  

Kevin Smith je v redakci MovieZone jedním z nejoblíbenějších filmařů, fakt je ale ten, že jeho poslední filmy nejsou tak zajímavé jako to, co tvořil v devadesátých letech. Díky tomu, že se ošklivě spálil, když se snažil prosadit v Hollywoodu a natočil skoro až zoufalou akční komedii Poldové, malinko zahořkl a začal se věnovat víc podcastům a svým vlastním show. Horor Red State byl docela fajn, ale klasickou Smithárnu už jsme neviděli pěkně dlouho. Navíc Smith prohlásil, že jeho hokejová komedie Hit Somebody bude jeho vůbec posledním filmem.

 

Situace se ale změnila a z Hit Somebody nakonec nebude film, ale televizní minisérie. Náhrada by však měla stát za to. Kevin Smith totiž chystá Clerks III a čeká se jen na to, až se pod smlouvu podepíše Jeff Anderson, bez jehož Randalla by tenhle projekt asi nikdy nevznikl. Už v minulosti Tichý Bob prohlašoval, že se ke dvěma kámošům z New Jersey rád vrátí, pokud bude mít co říct. Poprvé jsme se s nimi setkali, když jim bylo něco málo přes dvacet a nevěděli, co se životem, ve dvojce z roku 2006 se snažili vyrovnat s dospělostí a zodpovědností a teď jim bude čtyřicet. S Smith-scénárista s nimi pravděpodobně probere krizi středního věku. O co konkrétně půjde, zatím nikdo neví, ale pokud dorazí i Jay a Bob, je to celkem jedno.

---

Vytáhni v hospodě: Kevin Smith je nejen režisér, scénárista a herec, ale všechny filmy s výjimkou Mallrats si i sám stříhal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace