Diskuze k článku Clerks: Muži za pultem: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
07.05.2008 11:19:54

v podstatě jsou Clerks totální nářez...líp jsem se dlouho nebavil.8)

07.05.2008 10:57:46

v podstatě jsou Clerks totální pakárna.....hůř jsem se dlouho nenudil....

25.03.2008 22:06:22

první recenze, kterou jsem tu přet ,) musím s civalem souhlasit, pěkně napsané :+ tak vysoké hodnocení bych tomu asi nedal, ale proč ne je to hodně kvalitní osobitý zábavný film s ještě nečím navíc ?)

23.07.2007 17:12:20

jedna z lepsich komedii ale na nacho libre to rposte nema :) ale bavil som sa.:)

02.02.2007 22:21:07

Jako fanda LOTRa i Star wars jsem se dost pobavil ( "chození" v LOTRovi nemá chybu:D ),ale protestuji proti zobrazování fanoušků LOTRa jako geeků,kteří nosí rekvizity a soupeří se "kolikrát", to Smith nepobral,tohle sedí spíš na fandy Star wars:-

02.02.2007 19:54:14

Ravenhorn

Dogma jsem někde vyšmejdil za dvě stovečky, Mallrats kolem třech, ale jinak je to kolem těch čtyř. Pak už záleží jenom na tom, jestli ten film máš hodně rád, pak jsi ochotnej investovat. :)

02.02.2007 19:47:03

Psema

JJ. Já jen, že originál dvd si kupuju buď scifi, fantasy nebo historické filmy za plnou cenu nic jiného. Pokuď bude jen za 100-200 kč tak jsem ochotej udělat vyjímku.

02.02.2007 19:37:20

Ravenhorn

Chápu, že ti za to komedie v mnoha případech nestojí, ale ve právě u Smithových filmů bys měl udělat výjimku. Taky nejsem zastánce vyhazování za kdejakou komedii, navíc pokud nemají adekvátní bonusovou výbavičku ;), ale u Kevina vždycky rád zamířím do obchodu nebo prošťourám e-shopy. Stojí to za to.

A Clerks 2? Vzhledem k tomu, že mám nakoukáno a jsem fanda, tak jednoznačně 10/10, a z toho neustoupím. Jak píše Cival: Dojemné, citlivé, romantické a za mě přidám, že těžce nepatetické. Tleskám Smithovi a doufám, že za 10 let se zase setkám s Dantem a Randalem.:D

02.02.2007 19:14:11

Komu tekly slzy behem poslednich 15ti minut?:)

02.02.2007 18:50:26

Psema

Teď se dívám na dvojka a je to super. Jedničku jsem neviděl. Jinak komedie zásadně nekupuju. Originálku musí prostě stát za to a to komedie krome Spaceballs nestojí.

02.02.2007 17:44:19

koonečně!! Dogma skvělá komedie,Jay a tichej...nic moc, Chasing Amy mě tolik nebralo, flákače jsem neviděl,první Clerks byl výýborný film, ale Clerks II je skutečně geniální dílko! Vtipné a jak píšete skutečně zralá,hluboká, generační výpověd...

07.01.2007 22:53:34

Tenhle měsíc vycházejí první Clerks na dvd. Tak se přiznejte, kdo bude nakupovat?:D

12.12.2006 21:51:22

HOLY SHIT, MAN! Kdyz jsem od Vas slysel hlavni hodnoceni jako melancholicke, dospele a dokonale, moc se mi tomu nechtelo verit... Ted bych se pod to podepsal;) Tak pohodovy film jsem uz dlouho nevidel...Nadhera!

02.12.2006 14:37:32

Je to dost dobrý film, ale tak nekriticky nadšený jako Cival z něj nejsem. Neřekl bych že trochu jiné ladění než jednička je špatné, ale u jiných Smithových filmů, které jsem viděl, jsem se bavil víc - 8/10 (zatím jsem viděl Jaye a Mlčenlivýho Boba, Chasing Amy a první Clerks)

24.11.2006 20:28:29

Skvele, ted jsem dodival, u zadneho filmu jsem nebyl tak nameko, jsem nameko skoro u kazdeho fiilmu, ale takhle, whoaaaa...

Jedine dve chybky, tanecni scena, a bezzuba holcicka mavajici Dantemu... Ale to nejsou ani chybky, v porovnani s celym dojmem:)

22.10.2006 16:36:15

Od Smithe jsem viděl jenom Dogma (celkově mě to kdovíjak nechytlo, i když jsme s kámošema na jednu dobu udělali z Golgoťana docela kult), kdysi dávno Chasing Amy (na ČT2... je to dobrých pět let zpátky, možná víc, takže jsem ještě neměl kdovíjak rozvinuté chápání a kulturní rozhledy, ale i tak jsem se bavil dost dobře) a teďka Clerks 2, kteří mě uzemnili nehorázným způsobem, takže se chystám dohnat resty. Minimálně teda Flákače a repete Chasing Amy bych si dal rád.

29.09.2006 16:58:50

Jsem myslel, ze to u nas bude uz v rijnu, jsem se sekl, ted lituju, ze jsem na tom nebyl o prazdninach... whoaaa... ale s trpelivosti nejdal dojdes, pry.... takze se budu uzirat az do unora (jeden s filmu, na ktery se opravdu tesim do kina, a jakekoliv jine shlednuti by pro me bylojako pro krestana/muslima poruseni bible/koranu)... Jinak doufam, ze Kevin bude tocit, a tocit... snad se nezasekne:)

29.09.2006 13:42:48

Konecne chapu jake dulezitosti nabral dotaz LOTR vs. SW. :) Kevin nam dospel, je otazka jestli stejne rychle dospeli jeho divaci. Myslim, ze spouste lidi Clerks II po chuti nebudou, protoze je nelze vnimat tak povrchne (pozor, to neznamena, ze je povrchni) jako prvni dil. A hodne zalezi na tom, v jake zivotni situaci vas tenhle film chyti... osobne si myslim, ze je nutne absolvovat predchozi reziserovy filmy, abyste v Clerks II nasli "neco ze Smithe samotneho", ale i laik se pokocha, protoze takovyhle romanticky twister zrejme v podani jineho rezisera nikdy neuvidi. S laskou Kevinovi... za osm.

29.09.2006 13:19:21

Nejak extremne konkretni jsem nebyl... a z trairu bylo myslim zjevny, ze s nim nebudou hrat sachy.;)

29.09.2006 13:04:28

Musel jsi vyzradit, co bude s tím Oslem, co ?:(

© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se