Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spidey a Justice League hledají parťáky


ikona
Mr. Hlad
jlaman of steelspider-mansuperman
Koho uvidíme v pokračování Spider-Mana a kdo se pokusí nakopat zadek Supermanovi?  

Comicsy budou, jak to tak vypadá, ještě pár let hodně žádané zboží. A vlastně nám to ani moc nevadí. Reboot Spider-Mana zůstal letos v létě trošku přehlížený kvůli ultimátní marvelovské řežbě Avengers a závěru Nolanovy trilogie Temný rytíř povstal. Přesto film vydělal dost peněz na to, abychom se dočkali pokračování. Už víme, že v The Amazing Spider-Man 2 se objeví zrzka Mary Jane, kterou si zahraje Shailene Woodley z Děti moje, a konečně byl potvrzen i Jamie Foxx jako Electro. Krom toho se dostaví i Harry Osborn. Toho si zahraje Dane DeHaan, kterého jste letos mohli vidět v Zemi bez zákona a hlavně mu krásně ruplo v kouli v Kronice.

 

Zajímavé věci se dějí i u Justice League of America, potenciální a dlouho chystané konkurence Avengers. Na nějaké oficiální informace si ještě chvilku počkáme, ale už jsme psali o tom, že Snyderův Muž z oceli bude součástí většího universa, kam možná dorazí i Joseph Gordon-Levitt a objevit by se měli i hrdinové Green Lantern, Flash a Wonder Woman. Scénář momentálně píše Will Beal (Gangster Squad) a potichu se šeptá, že Justice League bude bojovat proti padouchovi jménem Darkseid. Což je taková velká modrá svině, která je pochopitelně nadlidsky silná, má obří výdrž, je geniální a navíc nesmrtelná. Zkrátka záporák hodný Supermana, pro něhož mluví i fakt, že byl padouchem v prvních dílech série JLA The New 52.

---

Vytáhni v hospodě: Tvůrce Darkseida Jack Kirby prý vytvořil jeho obličej podle oscarového herce Jacka Palance.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace