Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel hledá ochránce galaxie


ikona
Mr. Hlad
guardians of the galaxymarvel
Marvel hodlá za rok a půl dostat do kin comicsovku Guardians of the Galaxy. Kdo by si v ní mohl zahrát?  

Obsadit superhrdinský film není žádná sranda. Obsadit Guardians of the Galaxy bude stejně šílené, jako kdyby Tomio Okamura dělal v Čechách prezidenta. Marvel se s touhle adaptací vydává na trošku neprobádané území. Zatím sice zvládnul představit sympatického miliardáře v kovovém obleku, vikingského boha s obřím kladivem, lehce cholerického génia a největšího patriota všech dob, ale teď to bude jiná sranda. V Guardians of the Galaxy je totiž mimo jiné mýval-válečník nebo něco, co připomíná oživlý strom. Zkrátka jsme stejně zvědaví, jako nervózní. Každopádně premiéra je plánovaná na první srpen roku 2014, takže režisér James Gunn má co dělat.

 

Po Hollywoodu se však už teď údajně pohybuje seznam lidí, které by Marvel chtěl minimálně oslovit a existuje tedy šance, že se ve filmu objeví. Jsou tu třeba Joel Edgerton z The Warrior nebo Zero Dark Thirty, Jim Sturgess z aktuálního Atlasu mraků, Eddieho Redmayna zase brzy uvidíme v muzikálu Bídníci, Lee Pace si získal fandy seriálem Řekni, kdo tě zabil a Jack Huston hraje v pecce Impérium - Mafie v Atlantic City, je to vnuk režiséra Johna Hustona a synovec Anjelicy Huston a Dannyho Hustona, takže talent rozhodně má. Údajně by mohlo proběhnout vyjednávání i s Garrettem Hedlundem z druhého Trona, x-menovským Cyclopsem Jamesem Marsdenem nebo Sullivanem Stapletonem, kterého uvidíme v 300: Battle of Artemisia. Žádné velké hvězdy, ale na ty Marvel nespoléhal nikdy. Máte favority? Hlavně by nás zajímalo, koho byste rádi viděli jako toho mývala.

Vytáhni v hospodě: James Gunn má za sebou scénáře k hororovému remaku Úsvit mrtvých, humusáckému Slimákovi, ale i k hraným filmům Scooby-Doo. Pořád nevíme, co si o něm myslet.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace