Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se spin-offů Star Wars?


ikona
st39.6
disneygeorge lucasmatthew vaughnstar wars
Star Wars u nové trilogie pravděpodobně neskončí. 

Snad jste si nemysleli, že by uplynul týden bez jediné Star Wars novinky! Kdepak, od okamžiku, kdy se George Lucas rozhodl předat Lucasfilm Disneymu, to v hollywoodských kuloárech vře a internetem bublá jedna starwarsácká spekulace vedle druhé. Jedna z mála věcí, které víme jistě, je, že Disney najalo Lawrence Kasdana a Simona Kinberga (Sherlock Holmes, Tohle je válka!) jako scenáristy příběhů následujících po sedmé epizodě. Jejich angažmá (tedy hlavně to Kasdanovo) samozřejmě fanoušky nadchlo. Navíc je dobře, že studio myslí tak napřed a nebude se tedy stávat, že by se některé dějové linie doplňovaly zpětně, což ne vždycky funguje. Prostě skvělá zpráva. Jenže co když Kasdan s Kinbergem nemají psát osmý a devátý díl Star Wars?

Přesně to teď začaly tvrdit některé zdroje. Neznamená to, že by se tahle dvojice příprav na nových Star Wars nezúčastnila, jen by se tak mohlo stát za trochu jiných podmínek. Spekuluje se totiž o tom, že je studio najalo, aby začali připravovat spin-offy původní trilogie. Co si budeme povídat, postav, jejichž vlastní originy nebo další osudy po svrhnutí Impéria by nás zajímaly, je v ní hromada. A na téhle hromádce sedí nájemný lovec jménem Bobba Fett, za jehož vlastní film se modlí snad každý (Joss Whedon o něj dokonce prosil otevřeným dopisem).

Stejně jako cokoliv ohledně dávných příběhů z předaleké galaxie jsou tyhle informace neověřené a klidně se může stát, že je zanedlouho někdo vyvrátí. Ostatně Vaughnovo potenciální angažmá se také nejdříve začalo považovat za skoro jasnou zprávu, pak bylo popřeno, aby teď rozjel další kolo spekulací jeden z jeho dvorních herců Jason Flemyng, který zahrál nedávný rozhovor takovým způsobem (1:08), že to teď vypadá, jako by Vaughnovo angažmá bral za hotovou, jen ne oficiální věc. Takže nebojte, příští týden si dáme další kolečko, týden na to další a tak dále a tak dále. Představa spin-offů, které by obrušovaly starou trilogii a částečně by jí propojovaly s tou starou, každopádně vůbec nezní špatně, co myslíte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace