Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni povolávají veterány!


ikona
Mr. Hlad
bryan singerx-men
Kdo se objeví v dalších X-Menech a o čem budou?  

X-Men: První třída sice nebyl komerčně zase až tak úspěšný film, ale byl dobrý. A to někdy stačí k tomu, aby se začalo pracovat na sequelu. Režisér Matthew Vaughn se sice nakonec nevrátí, ale za kameru usedne duchovní otec celé série a člověk, bez něhož by comicsové adaptace nebyly tam, kde dnes jsou. Bryan Singer je víceméně zárukou toho, že opět půjde o zajímavou podívanou. Nedávno ohlásil, že se můžeme opět těšit na Jamese McAvoye, Michaela Fassbendera, Jennifer Lawrence a Nicholase Houlta. To ale není všechno, vrací se totiž i stará škola.

 

V X-Men: Days of the Future Past se objeví Patrick Stewart a Ian McKellen, tedy Profesor X a Magneto z původní trilogie. Máme radost. A jak je to možné? Už název napovídá, že se podíváme nejen do minulosti, ale i do budoucnosti. V ní to mají mutanti těžké. Po smrti senátora Kellyho (zabil ho Magneto v prvních X-Menech) vypukla válka a americká vláda začala využívat Sentinely, gigantické roboty sestrojené k hledání a likvidaci mutantů. Hlavu jednoho z nich jste mohli vidět třeba v úvodní scéně třetího dílu. Z budoucnosti se zkrátka stalo hodně ošklivé místo, a tak se mutantka Kitty Pride rozhodne přenést svou mysl zpět do minulosti do svého vlastního já a zabránit katastrofě, dokud to ještě jde. Zní to dost zajímavě a díky návratu hereckých veteránů se na léto roku 2014 zase těšíme o chlup víc.

---

Vytáhni v hospodě: V roli Beasta/Hanka McCoye se mohl místo Nicholase Houlta objevit Taylor Lautner. Díky bohu neměl čas.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace