Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou třetí Expendables?


ikona
Mr. Hlad
expendables
Na akci si ještě chvilku počkáme, ale Sly naznačuje zajímavý vývoj 

Dvojka The Expendables rozhodně nebyla nejlepším filmem léta a značnou část diváků nové piškuntálie Sylvestera Stallona a jeho party zklamaly, ale velkou taky hodně pobavily. Osobně se hlásím k té druhé půlce a tak nějak se dá očekávat, že i ti, co dnes kafrají, budou při prvních upoutávkách na trojku zase natěšení. Téhle partě se holt dá upřít hodně věcí, ale charisma a nadšení určitě ne. Už nějakou dobu se mluví o tom, že by se ve třetím díle měl objevit Nicolas Cage. Na další jména si ještě chvilku počkáme, ale Sly se alespoň rozkecal o tom, o čem by třetí díl mohl být. A zní to zajímavě.

 

Momentálně se pracuje se dvěma nápady. Tím prvním je decentní feminizace. Stallone by rád přivedl na scénu pár drsných holek, například bývalou manželku Barneyho Rosse a nějakou mladou krev. Zatím se pohybujeme čistě v mezích Slyových nápadů, ale padala jména jako Sigourney Weaver, Gina Carano nebo Michelle Rodriguez. Uvidíme, co s tím udělá plánovaná verze "ženských Expendables" chystaná na rok 2015.

Další nápad zní ještě zajímavěji a hlavně logičtěji. Ve třetích Expandables by rád partě akčních důchodců připomněl jejich věk, dal jim pořádnou nakládačku a srazil je na kolena. A donutil je hledat mladé následovníky. Drsňáci osmdesátých let ale vymřeli a akční hrdinové dneška vypadají úplně jinak. A nespoléhají na bicepsy velikosti hroších stehen a zbraně, které normální člověk neunese, místo toho si rozumí s moderní technologií, bezpilotními letouny, droidy a podobnými vychytávkami. Že by regulérní předání pochodně? No uvidíme, času je ještě dost. Každopádně koho z omladiny byste rádi viděli vedle veteránů?

---

Vytáhni v hospodě: Sly chtěl původně ve trojce The Expendables i Clinta Eastwooda. Ten zájem nemá, ale nevadilo by mu ujmout se režie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace