Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové hody v prosinci


ikona
Mr. Hlad
hangoverhobbitpacific rimstar trektolkien
Co uvidíme před Hobitem a jaké upoutávky nás čekají do konce roku?  

Hobit je bezpochyby největší filmovou událostí zbytku roku. A dost možná největší událostí roku 2012 vůbec. Poslední trailer nás sice zrovna nenadchl a i když člověk tak nějak počítal s tím, že první Tolkienův výlet do Středozemě má blíž k pohádce než k fantasy, trochu zklamaní jsme byli. Ale to nic nemění na tom, že do kina vyrazí nejspíš celá redakce, stejně jako půlka světa. Dá se očekávat, že tržby budou opět obrovské a sály narvané. To se pak potenciální hity příštího roku propagují sami.

 

Co tedy před Hobitem uvidíme? Už před nedávnem Paramount prozradil, že v IMAXu nás čeká trailer na Star Trek Into Darkness a dá se předpokládat, že J.J. Abrams obří plátno využije na maximum. Opět o sobě dá vědět i supermanovský Man of Steel (snad nás čeká i nějaká akce) a možná trošku překvapivě dorazí i The Wolverine. Pořád to ale není všechno. V prosinci máme vyhlížet upoutávky na novinku Guillerma del Tora Pacific Rim, sci-fi projekt Willa Smithe a M. Night Shyamalana After Earth, třetí Hangover a zombie comicsovou detektivku s Ryanem Reynoldsem a Jeffem Bridgesem R.I.P.D. Pokud tedy sestavujete žebříček nejlepších trailerů roku předem, radši si tam nechte místo.

AKTUALIZACE: Wolverine nakonec vytasí drápy až na začátku roku 2013. Mrzí nás to, ale nedivíme se.

---

Vytáhni v hospodě: Sean Connery měl na stole nabídku na roli Gandalfa a mohl si přijít na deset milionů a patnáct procent z tržeb. Přečetl knihy i scénář, ale Pána prstenů nepochopil, a tak odmítl. Nedávno viděl i filmy. A stále to nechápe.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace