Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone projekce: Zadarmo na Argo


ikona
Mr. Hlad
argomoviezoneprojekce
Chcete vidět chválenou novinku Bena Afflecka v předstihu, stylově a zadarmo?  

Retro thriller Bena Afflecka Argo uspěl u pokladen kin, zahraniční kritici ho milují a je dost možné, že o něm uslyšíme i na Oscarech. Příběh agenta CIA, který se rozhodl vydávat za filmaře, aby z Iránu dostal americké diplomaty, se zkrátka líbí. A vy ho teď můžete vidět zadarmo a navíc v hodně stylové podobě.

 

V pondělí 26. listopadu ve 20:00 totiž ve spolupráci s Warner Bros. proběhne speciální MovieZone projekce filmu Argo v pražském kině Atlas. Pokud byste se ji rádi zúčastnili, stačí, když nám včas dáte vědět na mail souteze@moviezone.cz, že máte zájem, do předmětu napíšete PROJEKCE ARGO a správně se vyfintíte. Co to znamená? Kdo byl na letní projekci Temných stínů Tima Burtona, ten ví. Kdo ne, ať si klikne sem. Tentokrát vám samozřejmě nehodláme nutit upírské kostýmy, ale pokud chcete být vpuštěni do sálu, přijďte oblečení jako muslimové, nebo jako agenti ze sedmdesátých let. A je nám celkem jedno, jestli se budete vydávat za Seana Conneryho nebo Bodieho a Doyla.

 

K dispozici je 140 míst, takže kdo napíše dřív, ten má větší šanci. Jestliže budete mít kliku, pošleme vám na mail speciální kód, který budete muset při vstupu do sálu nahlásit. A rovnou upozorňujeme, že kdo se přihlásil na Temné stíny a nedorazil, má utrum a může si jít v pondělí třeba stavět sněhuláka. A kdo se nahlásí na Argo a nedorazí, s tím nebudeme počítat na dalších podobných akcích. 

A aby toho nebylo málo, po projekci proběhne stylová afterparty v námi poctivě odzkoušeném podniku Kavárna Pražírna pár metrů od zastávky I.P. Pavlova, kde na vás čeká welcome drink, fajn atmosféra a věříme, že i dobře naladěná redakce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace