Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našla další Mission: Impossible režiséra?


ikona
st39.6
christopher mcquarriemission: impossibletom cruise
Studio už má docela jasno v tom, kdo bude točit další Mission: Impossible. 

Diskuze o další Mission: Impossible jsou u Paramountu den ode dne živější a jelikož už i sám Tom Cruise při cestování po světě hledá lokace pro své další dobrodružství, je jasné, že se bude muset brzy začít mluvit o tvůrčím týmu, který nahradí scenáristy a režiséra čtvrtého dílu. Zatím to není oficiální, ale zdá se, že má studio minimálně ohledně režiséra docela jasno. Volba je to zatraceně zajímavá.

Paramount se totiž pustí do vyjednávání o podpisu smlouvy s Christopherem McQuarriem. Ten nedávno dokončil postprodukční práce na Jacku Reacherovi právě s Tomem Cruisem a ačkoliv zatím nejsou trailery vyloženě přesvědčivé (tedy alespoň soudě dle zdejších komentářů, osobně jsem z nich nadšený), studio prý bylo z filmu odvařené. A tak se automaticky začalo mluvit o tom, k čemu McQuarrieho posadit příště. Slovo padlo na Mission: Impossible a jelikož je režisér na špičce žebříčku kandidátů a hlavně ho chce jak Tom Cruise, tak J. J. Abrams, který bude i další film zaštiťovat jako producent, zdá McQuarrieho angažmá jako jasná věc. Studio to však nepotvrdí, dokud nebude mít najaté scenáristy.

Mezi ty by se vlastně McQuarrie mohl přidat - nikdo by se na něj přitom nezlobil. Nesmíme zapomenout, že tenhle frajer stojí za scénářem k Obvyklým podezřelým, k Valkýře a ke skvělým Únoscům, které také režíroval. Navíc je podepsaný pod dalšími slibnými velkofilmy příštích dvou let - prsty má ve scénáři Wolverinea, All You Need is Kill nebo nedávno zrušeného Top Gunu 2. McQuarrie je prostě jeden z těch lidí, kteří za svou kariéru nestačili Hollywood zklamat a takových bychom si měli cenit. Jestli se ujme dalšího Mission: Impossible, bude to pro něj zkouška ohněm a po Reacherovi další příležitost, jak se dostat k větším projektům. To mu nelze nepřát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace