Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

9 minut ze Star Treku 2 už v prosinci


ikona
KarelR
star trekstar trek 2star trek into darkness
Posádka Enterprise zaútočí na IMAX. 

Star Trek Into Darkness určitě patří mezi nejočekávanější filmy příštího roku. Cokoliv jiného než perfektní epický sci-fi hit bude zklamání, Paramount proto neponechává nic náhodě. Společně s prosincovou premiérou Hobita by nás mělo čekat odhalení plnohodnotného traileru (před filmem se objeví také nová upoutávka na Muže z oceli). Hlavní propagační devizou konce roku ale bude prvních 9 minut z filmu, které Jacksonově fantasy hodlají dělat společnost v nějaké pětistovce IMAXů.

 

Paramount tak hodlá kráčet ve šlépějích druhého a třetího Batmana, což je maximálně vítaný krok. Startovního "prologu" se navíc poprvé dočkáme ve 3D, které by v doprovodu IMAX formátu mělo zaručit, že nezůstanou jediná ústa zavřená. Háček? Zatím není jasné, jestli se posádka Enterprise před Vánocemi zastaví také na pražské Floře, takže možná budeme úvod filmu lovit jen na internetu. V každém případě nás ale čeká značné vesmírné haló, po kterém bude ten půlrok dodatečného čekání zatraceně bolestivý.

---

Vytáhni v hospodě: Simon Pegg nemusel u "prvního" Star Treku podstoupit žádný konkurz. J. J. Abrams mu jednoduše poslal e-mail (!), ve kterém mu nabídl roli Scottyho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace