Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MacGyver našel režiséra!


ikona
st39.6
james wan
Televizní všeuměl míří na stříbrná plátna. Kdo ho povede? 

Do kin se podařilo dostat A-Team i Miami Vice (a obojí byla neskutečná pecka), proč by tedy nemohl zkusit štěstí další televizní hit osmdesátých a devadesátých let? Přesně to si říkali u New Line, když listovali portfoliem a zjistili, že mají práva na MacGyvera. Tajný agent s tváří Jacka O´Neilla (já vím, je to Richard Dean Anderson, ale zkuste to vysvětlit tomu malému chlapci, ze kterého jsem ještě nevyrostl) před více než dvaceti lety oslňoval kluky i jejich taťky přilepené k obrazovkám tím, že dokázal smontovat z naprostých nesmyslů ještě větší nesmysly, které pak používal k zázračným útěkům nebo k pokoření nepřátel.

New Line se ho pokouší přivést do kin už několik let, teprve teď to ale vypadá, že se opravdu dočkáme. Studio totiž oslovilo jednu ze svých největších nadějí, aby se pokusila tohoto hrdinu uvést do moderního světa a představit ho novým divákům. Kdo by měl tuhle nelehkou práci odvést? Držte se: James Wan.

Malajský režisér, který doteď (s výjimkou skvělého Rozsudku smrti) točil akorát horory, zřejmě v očích producentů rychle postupuje (testovací projekce jeho novinky The Conjuring měly jedny z historicky nejlepších výsledků!) a v New Line mu proto chtějí dát prostor ve dražší produkci s vyšším komerčním potenciálem.

Wan je samozřejmě skvělá volba. Nikdo zatím netuší, jak by měl moderní MacGyver vypadat nebo čí by snad měl mít tvář. Jestli byli Brian a Mark Gunnovi (sourozenci Jamese Gunna, který natočí pro Marvel Strážce galaxie) při psaní scénáře ve formě, samozřejmě také netušíme a soudit je dle druhé Cesty na tajuplný ostrov asi smysl nemá. Zatím se tedy nad projektem vznáší hromada otazníků. Nejdůležitější je, aby Wan zvládl přechod do vyššího levelu. Aby si nenechal do své práce kecat, aby měl pořád dost nápadů (zrovna u MacGyvera se mu budou opravdu hodit) a aby si nevystřihl ostudu. Nevím, jak vy, ale já mu budu fandit. Jeden z nejzajímavějších režisérů současnosti v kombinaci s takovou kulťárnou? Bože, ať to dopadne dobře!

---

Vytáhni v hospodě: Mythbusters vs. MacGyver, aneb postavíte ultralehké letadlo z bambusu?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace