Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Český Tučňák: Podpořte mladé tvůrce!


ikona
Mr. Hlad
český tučňák
Anketa Česku Tučňák představuje zajímavé mladé filmaře. Chcete vidět možnou budoucí tvář české kinematografie?  

U mála věcí si člověk uvědomí, jak rychle letí čas. Stačí se podívat na filmy, se kterými vyrůstal. Terminátor 2 – dvacet let. Predátor – pětadvacet let. Rocky IV – sedmadvacet let. Zkrátka je to fofr. Naštěstí se noví, mladí a talentovaní režiséři objevují každý rok. V soutěži Český Tučňák možná třeba taky najdete někoho, kdo bude za pár let vyprodávat kinosály a donutí nás zapomenout na bolest, kterou nám způsobuje Marie Poledňáková a jí podobí tvůrci.

 

Na webu Českého Tučňáka můžete až do soboty hlasovat nejen v kategorii nejlepší film, ale lze zvolit i výtvarné dílo, divadlo nebo hudbu. Všichni tvůrci jsou mladí, talentovaní a rozhodně stojí za zapamatování. Hlasovat nemusíte jen na netu, ale i v rámci samotné přehlídky, která se koná taktéž až do soboty v La Fabrice v Holešovicích v Praze. Dějí se tam celkem zajímavé věci.

A kdy se to všechno rozlouskne? V úterý 13. listopadu v klubu SaSaZu budou na slavnostním ceremoniálu vyhlášeni vítězové, kteří schramstnou i nějaké ty finanční odměny. Jejich příznivci budou moct na počest vítězů i poražených popít, protože půjde o poctivou party až do rána.

 

No a pokud byste nám chtěli udělat radost a krom filmů se mrknout i na další zajímavosti, doporučujeme věnovat pozornost a případně i hlas spřátelené kapele Model Bazaar a Martině Smutné v kategorii Mladé výtvarno.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace