Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kéž by: Star Wars a Matthew Vaughn?


ikona
KarelR
disneygeorge lucasmatthew vaughnstar wars
Spekulace, jejíž naplnění by nás moc potěšilo. 

Internet momentálně žije drby kolem nových Star Wars. Každý má co říct k tomu, že nás čeká nová trilogie, až dnešní opatrná spekulace z Collideru je ale něčím, o čem má cenu psát. Tenhle celkem spolehlivý web se totiž dostal ke zvěstem, že Lucasfilm již nyní rokuje s možným režisérem. A oním vyvoleným by neměl být nikdo menší než Matthew Vaughn.

 

Jeden z redakčních oblíbenců, který má na svědomí pecky jako Hvězdný prach, Kick-Ass a X-Men: První třída, nedávno náhle opustil dlouho chystané pokračování svého mutantího restartu. Nebyl k tomu uveden žádný oficiální důvod (proslýchá se, že přesunul pozornost k adaptaci comicsu Secret Service od kámoše Marka Millara), na Collideru každopádně tvrdí, že byl důvodem k Vaughnovu "útěku" jeho zájem o Star Wars. A zájem lidí, kteří je mají pod palcem, o něj.

Může to být pravda? Nebo pár zákulisních zdrojů hodně předbíhá? To se nejspíš brzy dozvíme. Do doby, než se tahle situace osvětlí, ale můžete (spolu s námi) snít nad Star Wars od Matthewa Vaughna. Ja vím... zní to až moc skvěle na to, aby to byla pravda.

---

Vytáhni v hospodě: Seth MacFarlane nezklamal: "Těším se na vzrušující nové Star Wars dobrodružství od továrny na sny, která nám přinesla Mámu mezi Marťany!"

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace