Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

George Clooney okrade nácky!


ikona
st39.6
bill murraydaniel craiggeorge clooney
Danny Ocean, James Bond, Peter Venkman, Galadriel a Fred Flintstone míří do nacistického Německa. 

George Clooney se v posledních několika letech rozhodně neflákal (v průměru se objevoval ve dvou filmech ročně) a ačkoliv jsme ho letos zatím v ničem neviděli, můžete se spolehnout, že svou kariéru ještě nepověsil na hřebík - Affleckovi produkoval Argo, pod Cuarónovým dohledem se objeví v The Gravity a aby toho nebylo málo, připravuje svůj čtvrtý režijní počin. Ten si samozřejmě bude i produkovat a jelikož není žádný troškař, objeví se v jedné z hlavních rolí.

O The Monuments Men se mluvilo už na začátku roku, Clooney ale teprve teď začal obsazovat. A že se máme na co těšit! V historickém dobrodružství se totiž po jeho boku objeví Daniel Craig, John Goodman, Jean Dujardin (The Artist), Bill Murray a Cate Blanchett!

Tenhle parádní tým bude mít za cíl jediné: Okrást nacisty. Jedná se totiž o historický heist film, v němž parta amerických vojáků zamíří do nacistického Německa s neobvyklou misí. Jejich úkolem bude ukrást a tím pádem i ochránit kulturní dědictví, které nacisté během let své krutovlády shromáždili. Krom toho, že mise sama o sobě zní dost složitě, se jedná o několik tisíc artefaktů, jejichž krádež ani převoz nebude mít s jednoduchostí nic společného.

Clooney zřejmě připraví něco jako koktejl Indiana Jonese, Dannyho parťáků a Hanebných panchartů, to všechno navíc za hudebního doprovodu Alexandre Desplata. Na to se dá říct snad jediné: Chceme premiéru rovnou zítra! Ve skutečnosti si však počkáme. Natáčet se začne v Evropě až prvního března, Clooney se tedy pravděpodobně pokusí stihnout premiéru tak, aby měl co říct na přespříštích Oscarech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace