Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Conan s Arnoldem? Jako fakt?


ikona
Mr. Hlad
Napraví Arnold Schwarzenegger Conanovi po zpackaném remaku pověst?  

Tři akčňáky v roce 2013, to je na člověka, který letos oslavil pětašedesátiny, docela slušné. Arnold Schwarzenegger chce i na stará kolena ovládnout žánr výbuchů, přestřelek a drsňáků a zatím to vypadá, že je na dobré cestě. Konečná má našlapané trailery, The Tomb Stallona a Ten nabouchané obsazení a režiséra Davida Ayera. Samozřejmě se čas od času objeví nějaké ty drby o tom, že se Arnie objeví v novém Terminátorovi nebo Conanovi, ale nikdo je obvykle nebere moc vážně. Ty nejnovější ale vypadají zatraceně zajímavě.

 

Zdá se totiž, že v roce 2014 by se přeci jenom mohl Schwarzenegger do role legendárního barbara vrátit v The Legend of Conan.  S námětem přišel autor série Rychle a zběsile Chris Morgan a zní to celkem odvážně. Nový film má ignorovat jak sequel Conan ničitel, tak i nepříliš povedený remake. Místo toho nafasujeme stárnoucího barbara, jenž je sice králem, ale moc dobře ví, že jeho čas na světě pomalu končí. A rozhodně nechce zemřít v posteli, ale s mečem v ruce. O příběhů se mluví jako o conanovské verzi Nesmiřitelných, což je dost ambiciózní, ale rozhodně se to hezky poslouchá. Nikdo z tvůrců si zatím není jistý, jestli budou točit eRkovou brutalitu, ale pokud hodlají navázat na film Johna Miliuse, tak to snad asi ani jinak nepůjde. A co vy? Máte chuť na staronového Conana, nebo na to už Arnold nemá?

Vytáhni v hospodě: Conan s Arnoldem měl mít původně i třetí díl s názvem Conan the Conqueror, ovšem Arniemu se do něj nechtělo a odmítl prodloužit smlouvu s Dino De Laurentisem. Z původního scénáře se nakonec stal v roce 1997 Kull dobyvatel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace