Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matthew Vaughn nenatočí další X-Meny


ikona
KarelR
bryan singermark millarmatthew vaughnx-menx-men:days of future past
Zastoupí ho Bryan Singer? 

Tak tohle je docela šok. Jako by nestačilo, že sequel Zrození planety opic nenatočí Rupert Wyatt (místo něj dostane šanci Matt Reeves), Foxové budou muset vystřídat režiséra i u své druhé úspěšné série z minulého roku. X-Men: Days of Future Past, pokračování výborné První třídy, totiž opustil "pan jistota" Matthew Vaughn.

 

Filmař zodpovědný za comicsový Kick-Ass, pohádkový Hvězdný prach nebo gangsterku Po krk v extázi dá přednost jednomu z projektů Marka Millara, jenž nově dohlíží na foxovské comicsárny (a tlačí u toho dopředu svoje výtvory). Místo nových X-Menů, ke kterým přispěl nástřelem scénáře a zůstává u nich jako producent, by se tak měl Vaughn pustit do adaptace comicsu Secret Service, v němž Millar dává novou tvář životu moderního špióna.

Ale zpátky k mutantům. Ti mají hotový scénář od Simona Kinberga (Sherlock Holmes, X-Men: Poslední vzdor) a do kin se mají vrátit 18. června 2014, takže je nutné rychle sehnat režisérskou náhradu. Kandidát číslo jedna? Starý známý Bryan Singer, který produkoval První třídu a tím pádem by si s Vaughnem jen prohodili role. Navíc jde o možná jedinou osobu, která by fandům dodala optimismus (první dva díly X-Menů pořád vládnou) a v klidu stíhala plánované lednové natáčení.

 

Uvidíme tedy, jestli Foxové rozbijí prasátko, aby Singera ukecali. Po ztrátě Darrena Aronofskyho, který opustil nového Wolverinea těsně před natáčením, je to pro oblíbenou značku další velká rána. Dokážou se X-Meni ze složitého vývoje projektu oklepat i tentokrát?

---

Vytáhni v hospodě: Nadcházející Wolverine se podle režiséra Jamese Mangolda bude odehrávat po událostech Posledního vzdoru (Jean Grey je fuč, X-Meni se rozpadli, Logan se sám potlouká světem), zároveň ale nemáme počítat s tím, že se bude přesně držet kontinuity hlavní série. Áááha?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace