Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Černý James Bond? Možné je všechno!


ikona
st39.6
James Bondskyfall
Daniel Craig před sebou má minimálně dvě další bondovky, už teď se ale mluví o příštím agentovi 007. 

Celosvětová premiéra Skyfall je několik hodin daleko (samozřejmě pokud nepočítáte premiéry pro VIP) a to je ten pravý čas na to, aby herci začali vytahovat kuriózní zážitky z natáčení, aby se začaly objevovat "zaručené informace" o pokračováních a aby se všeobecně mluvilo o budoucnosti agenta s povolením zabíjet.

Ta moc růžově nevypadá. Vlastně by mohla být dost černá. Tedy pokud uvěříte tomu, že producenti přemýšlejí o změně rasy britského agenta, který byl po celý svůj filmový život bílý jak křída. Tuhle možnost vytáhla Naomie Harris. V rozhovoru pro Huffington Post se rozpovídala o tom, že se s Barbarou Broccoli před několika měsíci sešel Idris Elba. Téma jejich rozhovoru? Elba si přeje být příštím Jamesem Bondem. Už jsme zažili černého nejlepšího golfistu světa i amerického prezidenta, tak proč by nemohl být černý i slavný agent 007?

S odpovědí se ani nenamáhejte. Důvodů se najde hromada a nemají nic společného s rasismem. Prostě by to bylo zvláštní. Na druhou stranu, zrovna Idris Elba má zkušenosti s prolamováním podobných bariér. Stačí si vzpomenout na to, jak rozezlení byli fanoušci Thora, když se v něm měl objevit jako Heimdall a jak skvěle nakonec postava v Elbově podání působila. Je navíc svatá pravda, že zrovna Elba je dost charismatický herec na to, aby podobnou roli utáhl. Možná je opravdu čas na změnu.

Bát se jí každopádně zatím nemusíte. Daniel Craig má podepsanou smlouvu minimálně na dva další filmy a do té doby, než bude potřeba nového Bonda, se podobných diskuzí jistě objeví hromada.

Jako ta o angažmá Christophera Nolana. Režisér trilogie o Temném rytíři se nikdy netajil tím, že chce natočit bondovku, Sam Mendes se navíc přiznal, že se při natáčení Skyfall inspiroval právě v jeho práci. Představa Nolana za kamerou nějakého Bondova dobrodružství však doteď patřila jen mezi vlhké sny jeho fanoušků. Zdá se však, že o podobných věcech sní i producenti. Michael G. Wilson přiznal, že by byli nadšení, kdyby dostali Nolana k režii nějakého dalšího Bonda. Hned na to ale dodal, že mají při výběru režisérů dost liberální postoje, čímž lehce naznačil, že se nic takového stejně nestane. Ale snít můžeme dál, ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace