Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rozšířený Pán prstenů konečně bez bonusů


ikona
KarelR
blu-rayhobit
Kdy dorazí Blu-raye se samotnými filmy? 

Jestli patříte mezi skupinu lidí, která má doma dvanáctidiskovou DVD edici rozšířeného Pána prstenů, máme pro vás dobré zprávy - konečně můžete updateovat na Blu-ray! Jak totiž dobře víte, loňská blůčková kolekce měla jednu pochopitelnou, přesto však nemilou vadu na kráse. Bonusové disky byly (až na tři výjimky) stejné jako u DVD edic, takže by člověk toužící po LOTRovi v HD zčásti dostal podruhé to samé.

Řada fanoušků proto čekala, jestli Warneři vydají rozšířené verze filmů samostatně, bez naprosto nedostižné, avšak zrecyklované bonusové výbavy. A ta chvíle je konečně tady. Respektive víme, že na českém trhu nastane už 5. prosince, kdy každý díl Pána prstenů vyjde jako dvoudiskový Blu-ray (dostanete tedy pouze rozpůlený film).

 

Magic Box zatím sice neupřesnil jejich podobu (oznámení doprovázel tenhle elegantní náhled, ale situace se ještě může změnit), ani neuvedl plánovanou cenu. Pevně ale doufáme, že se zohlední hodnota patnáctidiskové kolekce (původně stála dva a půl tisíce, dnes už ji seženete pod dva), tudíž bychom mohli zůstat někde u pětistovky za jeden film. Různé vánoční slevy pak třeba dvoudiskovky ještě trochu zlevní, čímž by se definitivně dostaly na seznam must-have blůček pro všechny, kteří nešli do původní kolekce.

Mimochodem, když člověk přihlédne k tomu, že si Blu-ray trh čerstvě užívá kompletního Indyho, připlul vypiplaný Titanic a před svátky se ještě zastaví bonusy natřískaný Batman... po Novém roce asi bude kdekdo žít o chlebu a o vodě.

---

Vytáhni v hospodě: Nejmodřejší hit příštího týdne? Limitovaná edice Já, robot 3D se Sonnyho hlavou, o kterou se sběratelé dozajista porvou!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace