Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se králík Roger? Zemeckis tvrdí, že ano


ikona
st39.6
robert zemeckis
O pokračování Falešné hry králíka Rogera se mluví dlouho. Teď se opět přidal i Zemeckis. 

Robert Zemeckis se po letech blbnutí s motion-capture technologiemi vrátil ke klasickému hranému filmu. Jeho Let si právě odbývá první festivalové projekce a samozřejmě sklízí převážně pozitivní reakce. Zemeckis teď bude mít dost času na přemýšlení o dalších projektech a světe div se, jedním z nich je i další Falešná hra s králíkem Rogerem.

O té se mluví dobrých dvacet let, přičemž zvlášť poslední dva roky byly zprávy o případném pokračování hodně časté. Na svědomí je ale většinou měl Bob Hoskins, v jehož případě se jednalo spíš o zbožné přání, než o tvrzení s nějakým reálným základem. Zprávy o dalším dobrodružství animovaného králíka ve skutečném světě utichly až v okamžiku, kdy Hoskins oznámil konec své herecké kariéry. Postavička ale zřejmě může žít i bez něj. Alespoň to teď tvrdí sám Zemeckis.

Ten prozradil, že mu u Disneyho leží první scénář a vlastně se jen čeká na to, jak se s ním poperou producenti. Co přesně to znamená, se samozřejmě dá jen těžko odhadnout, každopádně různé zákulisní drby tvrdí, že má králík Roger hodně blízko ke vzniku. Jasně, i to posloucháme už nějaký ten pátek, ale naděje umírá poslední, ne?

Nejedná se každopádně o jediný projekt, který má Zemeckis v merku. Mluví se také o tom, že by se mohl opět sejít s Tomem Hanksem, který by ztvárnil hlavní roli ve filmu podle mattelácké postavičky Major Matt Masona. Jednalo by se o sci-fi a jelikož už projekt Zemeckisovi také leží hodně dlouho na stole, vypadalo to, že se jedné pouze o jeden z "kéž by" projektů. Jenže jen chvíli poté, co cestování vesmírem a skákání zpět na Zem začalo být zase cool (zdravíme Baumgartnera), z Hollywoodu zaznělo, že Zemeckis projektu stále věří a začal shánět finance mezi nezávislými zdroji, Pravděpodobně ho inspirovali Wachovští s Cloud Atlasem. Na který film se režisér vrhne jako první, se každopádně neví.

Vytáhni v hospodě: Původně měl Falešnou hru s králíkem Rogerem režírovat Terry Gilliam, ten ale práci odmítl. Prý je "konceptuálně neautentické používat postavičku z Looney Tunes jako odrazový můstek pro variaci příběhu Kačera Howarda".

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace