Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Van Helsing a Sněhurčin kámoš?


ikona
Mr. Hlad
tom cruisevan helsing
Našel si nejslavnější lovec upírů konečně režiséra?  

Filmový Van Helsing bylo docela velké zklamání. I přes charisma Hugha Jackmana, sexy Kate Beckinsale a hromadu monster z něj vylezla přeplácaná nuda, kterou si užili snad jen fandové starých hororů, co rádi hledají odkazy na své oblíbené filmy. Tom Cruise však už pár let mluví o tom, že by rád celou značku oživil, nahradil Jackmana a rozdal si to s monstry znovu. A jak to tak vypadá, možnost, že se Van Helsing vrátí, je zase o trošku reálnější.

 

Universal Pictures totiž jednají s Rupertem Sandersem o tom, že by se postavil za kameru. Režisér solidní dospělácké pohádky Sněhurka a lovec je teď v zámořských médiích propíraný především kvůli tomu, že si do jeho postele odskočila Kristen Stewart a Robert Pattinson a miliony fanynek Stmívání kvůli tomu trpí, ale to je konec konců jejich problém. Sanders předvedl, že umí jak akci, tak i atraktivní fantasy a hororovou atmosféru. Jestli se vrátí i u sequelu Sněhurky a lovce (který bude nakonec asi bez Sněhurky), zatím není jisté. Nejspíš bude záležet na tom, kdy Alex Kurtzman a Robert Orci dopíší scénář a jak si udělá čas Tom Cruise. Každopádně nový Van Helsing má být realističtější a vážnější. Těžko říct, jestli něco podobného Sanders zvládne, ale o vizuální stránku filmu bychom se nejspíš obávat neměli.

--- 

Vytáhni v hospodě: Švagrem Ruperta Sanderse je Atticus Ross, držitel Oscara za hudbu k Social Network.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace