Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amazing Spider-Man 2: Bez Mary Jane ani ránu


ikona
KarelR
amazing spider-manamazing spider-man 2
A který záporák by si mohl odbýt filmovou premiéru? 

No... v Sony se s tím rebootováním moc nepářou. Amazing Spider-Man od začátku lákal především na tři velké změny - temnější atmosféru, řešení osudu Peterových rodičů a nasazení Gwen Stacy místo Mary Jane. Výsledný film ale měl do ponurosti Batman začíná zatraceně daleko a přinesl i nechvalně známou scénu s jeřábníky. Linie s rodiči se na poslední chvíli vystřihla. A jestli jste si mysleli, že si nový Spidey užije pořádnou romanci s blonďatou dcerkou policejního kapitána... kdepak.

 

Amazing Spider-Man 2 se totiž začíná pomalu formovat, aby stihl premiéru v květnu 2014, a mezi "novými" postavami nebude chybět Mary Jane Watson. Správně, rusovlasá hérečka se vrací a u Sony už dokonce vědí, kdo by ji měl hrát. Roli se aktivně snaží vecpat Shailene Woodley, živelné Clooneyho dcerce z Dětí mých. Ano, výborná volba. Ale není přítomnost MJ příliš velkým krokem zpátky? A to jsme teprve v půlce novinek!

Další postavou, která rebootovanou sérii jasně oddělí od Raimiho trilogie, bude... Peterův nejlepší kámoš Harry Osborn! Mělo by to samozřejmě znamenat i návrat jeho krapet nebezpečného tatínka, o kterém se pravidelně mluvilo v minulém filmu. Takže nezbývá, než si počkat, až studio za pár měsíců ohlásí comeback J. Jonaha Jamesona - to aby si místo hláškujícího hlasu lidu náhodou nepřivlastnil někdo nový a neokoukaný.

 

Pozitivními zprávami jsou tak alespoň další záporácké zvěsti. Sony má sice ještě dost času na definitivní rozhodnutí. Opět se ale skloňuje jméno Maxe Dillona, kterého fanoušci lépe znají pod přezdívkou Electro. Jde o elektrického inženýra, který po zásahu elektřinou získá schopnost ovládat... no, můžete třikrát hádat. Je docela možné, že práve on byl tajemnou postavou na konci prvního filmu. Jeho zapojení tedy dává docela smysl, zároveň by ale nejspíš byl jen loutkou nějakého zákeřnějšího padoucha. Taky si dáváte dvě a dvě dohromady a vychází vám z toho Green Goblin? No kdo asi jiný? Spider-Man přeci nemá 50 let comicsové historie, ze které by mohli u Sony vytahovat jednu zajímavou postavu za druhou!

---

Vytáhni v hospodě: Chudáček Peter Parker! Je tak sám!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (10)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace