Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman krade?


ikona
Mr. Hlad
bradley cooperchristian baledavid o. russell
David O. Russell chytá zlodějské drama s dokonalým obsazením. Budou z toho zase Oscaři?  

David O. Russell je teď v Hollywoodu docela žádané jméno. Jeho drama Fighter uspělo na Oscarech a i když se nakonec na adaptaci hry Uncharted vykašlal, jeho novinka Silver Linings Playbook sbírá pozitivní ohlasy na každém kroku. Russellovi jsme fandili už u Tří králů, teprve teď to ale vypadá, že se pořádně urval ze řetězu. A jeho novinka, která teď sice nemá jméno, ale připravovala se pod názvem American Bullshit, vypadá taky zatraceně zajímavě.

 

Hlavní roli si tu měl původně zahrát Christian Bale. Ten se ovšem na postavu zloděje, jenž spolu se svou parťačkou a milenkou musí pracovat pro vládního agenta, jenž hodlá jít po krku mafiánům, gangsterům a zkorumpovaným politikům, vykašlal. Nahradit ho měl Jeremy Renner ale nakonec je situace úplně jiná. Bale se vrací, nafasoval hlavní roli a Jeremy Renner si tu zahraje politika z New Jersey, na jehož peněženku se podle všeho Bale zaměří. Pomáhat mu při tom má Amy Adams a agenta, který má dvojici na starost, si zahraje Bradley Cooper. S tímhle obsazením by bylo zajímavé i drama o tom, jak Jiří Pomeje skončil svou kariéru nočního moderátora v rádiu.

Vytáhni v hospodě: Mark Wahlberg se v The Fighter objevil bez nároku na honorář, Christian Bale dostal za svou roli pouze 250 000 dolarů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace