Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Costner znovu v akci


ikona
KarelR
kevin costnerluc bessonmcg
Dobrodružná legenda opět vezme do ruky bouchačku. 

Kevin Costner nám v posledních měsících dělá velkou radost. Na starší kolena si totiž začíná vybírat role v atraktivních filmech, které by ho klidně mohly vrátit na hollywoodské výsluní. Už příští léto ho uvidíme jako Supermanova adoptivního tatínka v Man of Steel a o půl roku později bude koučovat Chrise Pinea jako nového Jacka Ryana. Připočtěte si k tomu comeback v minisérii Hatfields & McCoys, za který vyhrál cenu Emmy, a parádně znějící dobrodružnou podívanou The Explorers Guild. Co mu chybí? Přece nějaká pořádná hlavní role.

Právě tu si ale střihne v novém akčním thrilleru od pana McG. Zatím nepojmenovaný film bude vyprávět o zvláštním agentovi Ethanu Runnerovi, kterého práce dávno odvedla od rodiny. Stárnoucí a umírající tvrďák se jí teď ale pokouší získat zpátky, v čemž mu začnou bránit požadavky seshora. Za souhlas s poslední misí mu nadřízení nabízejí experimentální lék, který by ho mohl zachránit. Runner tak musí práci a rodinu skloubit ještě s nebezpečnými halucinacemi, protože... tři problémy jsou pro filmového hrdinu vždycky "lepší" než dva.

Pro McGho by tenhle akčňák mohl být dalším poctivým zářezem (Tohle je válka! byla moc fajn jednohubka), projekt ale nemá nikterak důvěryhodné zázemí. Půjde totiž o další ze zběsilých produkcí Luca Bessona, na jejímž scénáři se navíc podílel Adi Hasak (vyvanuté Bez soucitu s Travoltou). Podaří se zopakovat kvality 96 hodin, nebo film ladně zapadne mezi spotřební béčkovou produkci? Snad Costner a McG vědí, co dělají. Jiné záruky zatím nemáme.

---

Vytáhni v hospodě: V roce 1983 si Costner zahrál v dramatu Velké rozčarování. Režisér se ale nakonec rozhodl vystříhat veškeré flashbacky jeho postavy, takže se ve finále objevil jen v jedné scéně - jako mrtvola na začátku filmu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace