Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer Hobita: 4 alternativní konce


ikona
KarelR
hobit
Do Středozemě se konečně vrací humor. 

Velká očekávání... a v mnoha případech nemilé zklamání. Včera udeřil plnohodnotný trailer Hobita, který měl všechny definitivně přesvědčit o tom, že prequel Pána Prstenů opravdu bude největší událostí zimy. Jenže místo toho přišla průměrná, tónově rozházená upoutávka s nevýraznou hudbou, která naopak vzbudila spoustu nepěkných reakcí. Ne, nad filmem zdaleka hůl nelámeme (alespoň já ne), jelikož teaser zůstává parádním důkazem, že na "to" Hobit určitě má. A teď navíc máme čtyři další!

Na oficiální stránce filmu se totiž objevily čtyři alternativní konce traileru, které nahrazují poněkud nešťastné finále s padajícím zlobrem. A co je docela podivuhodné - všechny nabízejí přesně onu roztomilou pohádkovou zábavu, která nové upoutávce tolik chybí. Vtipkování se smlouvou, trpasličí sázení, rozprava o Žihadle a kus Bilbova setkání s Glumem... Zkrátka čtveřice kouzelných momentů, které vás nutí nemyslet na to, jaký fantasy záběr film bude mít a zda Jackson doladí všechny triky. Hobit by měl přinést především kopec dobrodružství a humoru, a právě to se mu v nových scénách daří na jedničku.

---

Vytáhni v hospodě: Pamatujete, jak to všechno začalo?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace