Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kinoakce roku: Cimrman v přímém přenosu


ikona
KarelR
česká kina
Nenechte si ujít 45. narozeniny Divadla Járy Cimrmana. 

V českých kinech už letos řádili samotní Avengers, prolétla tam posádka Promethea a zastavil se i Batman. Ta největší kinoparáda ale teprve přijde. 4. října 2012 totiž slaví Divadlo Járy Cimrmana 45 let od svého založení. A při té příležitosti obsadí Cimrmanova 15. nalezená hra České nebe hned 40 českých kinosálů. Znamená to vícero putovních kopií divadelního záznamu? Ale kdeže! Pojede se naživo!

Jak možná víte, čas od času si u nás můžete zajít na přímé přenosy zahraničních oper, baletů nebo činohry. Tahle technologie se teď ale propůjčí domácí scéně, a to na jedno představení v jeden jediný večer.

České nebe se v Divadle Járy Cimrmana začne hrát 4. října v 19:00. A přesně v tu dobu budete moct usednout do oněch 40 sálů, které výroční představení živě přinesou tisícům diváků. Nadšení pro Cimrmana nejen v HD je samozřejmě povinné. Doporučeno je ale navíc slavnostní oblečení, neboť se o přestávce rozdají sklénky se šampaňským a vykoná se největší koordinovaný přípitek od... loňského Silvestra.

Vstupenky by měly stát mezi 200 a 250 korunami, což na tak unikátní událost není žádná velká pálka. A vzhledem k tomu, že si diváctvo může na internetu dokonce vybrat přednášky, které chce před hrou slyšet, nedá se snad reptat vůbec nad ničím. Tak kdo půjde?

---

Vytáhni v hospodě: [vložte oblíbený citát v libovolné Cimrmanovy hry]

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace