Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Costner vyráží za dobrodružstvím


ikona
Mr. Hlad
kevin costner
Kostěj si bude hrát na Indiana Jonese. A možná víc než jednou 

O Kevinu Costnerovi nebylo v posledních letech moc slyšet, ale zdá se, že se to brzy změní. Letos se objevil ve westernové sérii Hatfields & McCoys, která je nominovaná na šestnáct cen Emmy, a příští rok ho uvidíme hned ve dvou zásadních filmech. V Man of Steel si zahraje Jonathana Kenta, lidského "otce" samotného Supermana, a v Jacku Ryanovi bude po boku slavného hrdiny z pera Toma Clancyho bránit ruskému magorovi v likvidaci americké ekonomiky. Ale tím to nekončí. Ani zdaleka.

 

Costner teď totiž ohlásil projekt The Explorers Guide. Mělo by jít o knižní dobrodružnou sérii v duchu Dobyvatelům ztracené archy a děl Julese Vernea, v níž tajná skupina archeologů pátrá po největších tajemstvích světa. Proč ale píšeme o knížce? Jednoduše proto, že Costner hodlá dát světu vedle knih i animovaný seriál a hraný film, v němž by si zahrál a zároveň ho i produkoval. Režii ale hodlá svěřit talentovaným mladým tvůrcům.

První díl série má mít podtitul A Passage to Shambala, vyjde v roce 2014 a hrdinové by v něm za První světové války (tedy ještě před Nathanem Drakem!) měli pátrat po zlatém městě z buddhistických legend. Někdo tam hodlá najít způsob, jak zabránit konci světa, další chce vyléčit bratra a někdo pátrá po duchovním osvícení. Máme se přitom podívat do Mongolska, Himalájí, za Polární kruh a vůbec by to mohlo být dost zajímavé.

Tady je koneckonců pár slov o projektu od samotného Costnera:

Vytáhni v hospodě: Na pohřbu Whitney Houston to byl právě Kevin Costner, kdo měl smuteční řeč.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace