Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Nejslabší víkend roku odnesli Cooper i Willis

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek

Duro

241314
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24004993.jpg
Duro
0 0
reagovat
Hej, ale Drag bolo sklamanie vzhľadom na Raimiho návrat k rodnému žánru a solídnu kampaň. Keď to vtedy uviedli, tak bol okolo toho veľký plač. :)
241312
Hej, ale Drag bolo sklamanie vzhľadom na Raimiho návrat k rodnému žánru a solídnu kampaň. Keď to vtedy uviedli, tak bol okolo toho veľký plač. *:)*
0 0
reagovat
Drag me to Hell mělo rozpočet 30 mega a udělalo 42 v USA a 48 zbytek světa. 90m muselo zaplatit kinoreleas a dál v klidu vydělávat na plackách. Jo, Pandorum je jedna z těch výjimek. Ten film bych ale spíš než jako horor označil jako sci-fi (byť je to z části obojí). To, že se to nezaplatilo, mě mrzelo hodně, protože sem to tenkrát hltal plnými doušky a moc se mi to líbilo. A ten konec :))

Tak nezapomínal bych třeba na 30 dní dlouhou noc, i to extra hit nebyl. U Insidious nedokážu pochopit ten rozpočet, jako to sakra ten Wan dělá?

Relativním hitem byl třeba i Orphanage, ale to už sme trochu mimo USA. Hororů prostě moc kvalitních není, vydělávají nicméně skoro všechny. Rozhodně větší procento než jiné žánry.
241311
Drag me to Hell mělo rozpočet 30 mega a udělalo 42 v USA a 48 zbytek světa. 90m muselo zaplatit kinoreleas a dál v klidu vydělávat na plackách. Jo, Pandorum je jedna z těch výjimek. Ten film bych ale spíš než jako horor označil jako sci-fi (byť je to z části obojí). To, že se to nezaplatilo, mě mrzelo hodně, protože sem to tenkrát hltal plnými doušky a moc se mi to líbilo. A ten konec *:))* Tak nezapomínal bych třeba na 30 dní dlouhou noc, i to extra hit nebyl. U Insidious nedokážu pochopit ten rozpočet, jako to sakra ten Wan dělá? Relativním hitem byl třeba i Orphanage, ale to už sme trochu mimo USA. Hororů prostě moc kvalitních není, vydělávají nicméně skoro všechny. Rozhodně větší procento než jiné žánry.
0 0
reagovat
Jediný fakt dobrý horor, ktorý fakt zarobil, bolo Insidious.
241310
Jediný fakt dobrý horor, ktorý fakt zarobil, bolo Insidious.
0 0
reagovat
Drag me to Hell, Pandorum...
241309
Drag me to Hell, Pandorum...
0 0
reagovat
Duro: Co si vzpomínám, tak to sou většinou horory s velkejma rozpočtama. Naposledy se horko těžko zaplatil Silent Hill, kterej natočili za 50 mega. Nebo máš jiný příklady? Já teď vážně z hlavy netuším. Btw, naposledy propadl údajně naprosto hrozný Apparition s tou jedinou snesitelnou holkou ze Stmívání. Asi výjimka

Disketa: Jako děkuju za chválu, ale zas tak dobře nepíšu. Na články na moviezone a podobné to není a nebude, co si budem nalhávat.

Cival: Jednou, někdy, třeba ;)
241308
Duro: Co si vzpomínám, tak to sou většinou horory s velkejma rozpočtama. Naposledy se horko těžko zaplatil Silent Hill, kterej natočili za 50 mega. Nebo máš jiný příklady? Já teď vážně z hlavy netuším. Btw, naposledy propadl údajně naprosto hrozný Apparition s tou jedinou snesitelnou holkou ze Stmívání. Asi výjimka Disketa: Jako děkuju za chválu, ale zas tak dobře nepíšu. Na články na moviezone a podobné to není a nebude, co si budem nalhávat. Cival: Jednou, někdy, třeba *;)*
0 0
reagovat
Ted: Nezaplatí se jeden horor z deseti... áno, a zvyčajne je to ten jeden z nich, ktorý je naozaj kvalitný a originálny.
241305
Ted: Nezaplatí se jeden horor z deseti... áno, a zvyčajne je to ten jeden z nich, ktorý je naozaj kvalitný a originálny.
0 0
reagovat
Ja mu to klidne obcas prenecham :D
241304
Ja mu to klidne obcas prenecham *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Jirko, píšeš o tržbách tak nádherně, že by ti Cival měl přenechat svoje místo. :)) Vážně, vyznáš se v tom, krásně to máš vyargumentované, měl bys o tom psát celé články. Nemůžu se dočkat tvého dalšího příspěvku na toto téma. :)
241302
Jirko, píšeš o tržbách tak nádherně, že by ti Cival měl přenechat svoje místo. *:))* Vážně, vyznáš se v tom, krásně to máš vyargumentované, měl bys o tom psát celé články. Nemůžu se dočkat tvého dalšího příspěvku na toto téma. *:)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Internet

Za minimální tržby Ledového klidu může určitě i jeho nedávný BR release na netu... smutný příběh!
241300
Za minimální tržby Ledového klidu může určitě i jeho nedávný BR release na netu... smutný příběh!
Internet
0 0
reagovat
Damn, to s tím koncem Words slyším poprvé :o , ale to aspoň to vysvětluje ty chladný zahraniční reakce, který jsem po úspěšným startu na Sundance rozhodně nečekal. Na Collideru (apod.) to tenkrát vynášeli do nebes a hanili v podstatě jen konec, takže jsem pro jednou rád, že to uvidím v Čechách 8)
241272
Damn, to s tím koncem Words slyším poprvé *:o* , ale to aspoň to vysvětluje ty chladný zahraniční reakce, který jsem po úspěšným startu na Sundance rozhodně nečekal. Na Collideru (apod.) to tenkrát vynášeli do nebes a hanili v podstatě jen konec, takže jsem pro jednou rád, že to uvidím v Čechách *8)*
0 0
reagovat

TedGeorge

Tak Janko a Marienka stáli iba nejakých 60 mega, nie?
241265
Tak Janko a Marienka stáli iba nejakých 60 mega, nie?
TedGeorge
0 0
reagovat

Jirka

:+
241260
*:+*
Jirka
0 0
reagovat

Kratičké shrnutí

Possesion - V americe pustit do kina horor = automaticky zisk. Podle všeho maximálně průmšrný Possesion je toho jasným příkladem. Násobí se to ultralevným konceptem found footage hororů. Nezaplatí se jeden horor z deseti, a to je pro studiové šéfíky neodolatelná bilance. Schválně si vemte všechny horory za posledních 5 let a uvidíte, že se v pohodě zaplatila většina. Aneb jak udělat z malého rozpočtu přednost.

Lawless - Distribuce made by Weinstein. Jejich klasika. Film nefinancují od samého počátku, již hotový film někde shlédnou několik měsíců před předpokládaným launchem do kin a díky dobrým kontaktům skoro všude koupí distribuční práva pro USA. Nevím, kolik ten film mohl stát (neviděl sem, závidím Karle), ale podle Traileru bych tipl tak 30-40 mega. Pokud Weinsteini koupili práva pro USA za 15-20 mega, film se jim zaplatí. Reklama podle DeadlineHollywood byla minimální a na těch 35 ten film v pohodě skončí.

Expendables - Lionsgate po prvním víkendu vypustil, že je spokojenej, protože americký práva pořídil za cca 35 mega. Pokud předpokládáme dalších cca 30 mega na reklamu jenom v americe, tak zisky sice nebudou, ale 80 mega z Ameriky jim pokryje 2/3 investice. Asi počítali spíš se 100 megama, ale nějaký ty prodeje televizních práv atd jim to pokryje. A v hlavách už určitě mají, jak by se prodávala trilogie na blu-ray a DVD, takže podle mě na třetí film opravdu kejvnou.

The Words - Tady pozor, film měl rozpočet pouhopouhých 6 mega a klasicky, Deadlinehollywood tvrdí, že CBS pořídila US práva za pouhopouhé 2 mega. Vzhledem k tomu, že to bylo široce nasazený do mnoha kin, a byly tu jistě další distribuční náklady, tak to asi zaplacený ještě není, ale už od začátku to byl win win. Ono dostat do kin film za 6 mega s Bradleym Cooperem je prostě výhra. BTW, reklama v zámoří prý prakticky neexistovala.

Bourne Legacy - díky světu se zaplatí, ale Universal tímhle prakticky pohřbil svojí kasovní jistotu. Kolik lidí asi ztratilo místo po té propírané hádce s Greengrasem a Damonem? Těžko říct. Průser už asi byla stomilionová Green Zone. Ale další díl bez Damona si už určitě nelajznou. Renner prožívá zajímavý období, v Avengers jako by ani nehrál, V Bourneovi nepřesvědčil, Mařenka vypadá tak moc WTF, že se lidi, co tomu ten obří rozpočet odklepli, musí v noci chodit přebalovat... Opravdu si ještě někdo myslí, že to po Cruiseovi převezme v další nemožný misi?

Norman a duchové - trvalka, která sice Koralínu nedožene, ale to podle mě nikomu vadit nebude. Celkovejch 60 z USA nikomu žíly trhat nebude. Film je btw docela slušná podívaná, docela bych se na to koukl.

The Odd Life of Timothy Green - Můj oblíbenej Peter Hedges strikes back. Pokud jste ještě neviděli, koukejte si co nejdřív sehnat Dan in real life. Úžasná feel god záležitost s naprosto přesným Carrelem. Právě kvůli tomu jsem tomu už od začátku věnoval pozornost a jsem rád, že je to podobně jako Norman trvalka. Náklady nemohli překročit 30 mega a já Hedgesovi držím palce, aby se co nejrychleji dostal do toho vytouženého plusu.

The Campaign - Costnerův Swing Vote ukázal, že tohle mohlo dopadnout sakra blbě, ale dvojice Ferrel a Galifianakis a velmi chytře zvolený termín distribuce kolidující se sjezdy obou politických stran přivál sympatický přísun peněz ze vstupenek. Vzhledem k naprost neprodejnosti mimo Ameriku to bylo potřeba. Podle mě docela win.

2016 Obama´s America - Podobnej případ jako Campaign. Skvěle zvolenej distribuční termín. Obrovské zisky jsou umocněné reklamou zdarma. Stejně jako Gibsonovi propagovali umučení Ježíše v kostelech, tady propaguj umučení Obamy na každém republikánském sjezdu. Někdo tu přemýšlel a teď se koupe v milionech jednodolarovek.

The Dark knight rises - Asi 1,041,249,000 proč mají teď Warneři zamotanou hlavu. Ve světě to udělá cca přesně tolik, kolik se čekalo, akorát ta Amerika, no. Důvody jsou jasný. Byť to kvůli délce a 2D nemohlo nikdy Avengers ohrozit, přesto se v USA čekalo o 70-100 mega víc. Justice League of America by očividně lidi zajímal x krát víc, kdyby se povedlo překecat Nolana aspoň k produkci a Balea nebo Levitta k účasti. Pokud ten vesmír opustí, a budou restartovat, nevidím to moc dobře.

Tedgeorge out...

P.S Ano, pomalej den v práci, musel sem nějak ukojit svoje grafomanské choutky. Kdo to dočetl až sem, má u mě plyšového pejska nebo kočičku, kterou mu případně vystřelím na příští Mrkvancové pouti v Polné. :D
241259
[b]Possesion[/b] - V americe pustit do kina horor = automaticky zisk. Podle všeho maximálně průmšrný Possesion je toho jasným příkladem. Násobí se to ultralevným konceptem found footage hororů. Nezaplatí se jeden horor z deseti, a to je pro studiové šéfíky neodolatelná bilance. Schválně si vemte všechny horory za posledních 5 let a uvidíte, že se v pohodě zaplatila většina. Aneb jak udělat z malého rozpočtu přednost. [b]Lawless[/b] - Distribuce made by Weinstein. Jejich klasika. Film nefinancují od samého počátku, již hotový film někde shlédnou několik měsíců před předpokládaným launchem do kin a díky dobrým kontaktům skoro všude koupí distribuční práva pro USA. Nevím, kolik ten film mohl stát (neviděl sem, závidím Karle), ale podle Traileru bych tipl tak 30-40 mega. Pokud Weinsteini koupili práva pro USA za 15-20 mega, film se jim zaplatí. Reklama podle DeadlineHollywood byla minimální a na těch 35 ten film v pohodě skončí. [b]Expendables[/b] - Lionsgate po prvním víkendu vypustil, že je spokojenej, protože americký práva pořídil za cca 35 mega. Pokud předpokládáme dalších cca 30 mega na reklamu jenom v americe, tak zisky sice nebudou, ale 80 mega z Ameriky jim pokryje 2/3 investice. Asi počítali spíš se 100 megama, ale nějaký ty prodeje televizních práv atd jim to pokryje. A v hlavách už určitě mají, jak by se prodávala trilogie na blu-ray a DVD, takže podle mě na třetí film opravdu kejvnou. [b]The Words[/b] - Tady pozor, film měl rozpočet pouhopouhých 6 mega a klasicky, Deadlinehollywood tvrdí, že CBS pořídila US práva za pouhopouhé 2 mega. Vzhledem k tomu, že to bylo široce nasazený do mnoha kin, a byly tu jistě další distribuční náklady, tak to asi zaplacený ještě není, ale už od začátku to byl win win. Ono dostat do kin film za 6 mega s Bradleym Cooperem je prostě výhra. BTW, reklama v zámoří prý prakticky neexistovala. [b]Bourne Legacy[/b] - díky světu se zaplatí, ale Universal tímhle prakticky pohřbil svojí kasovní jistotu. Kolik lidí asi ztratilo místo po té propírané hádce s Greengrasem a Damonem? Těžko říct. Průser už asi byla stomilionová Green Zone. Ale další díl bez Damona si už určitě nelajznou. Renner prožívá zajímavý období, v Avengers jako by ani nehrál, V Bourneovi nepřesvědčil, Mařenka vypadá tak moc WTF, že se lidi, co tomu ten obří rozpočet odklepli, musí v noci chodit přebalovat... Opravdu si ještě někdo myslí, že to po Cruiseovi převezme v další nemožný misi? [b]Norman a duchové[/b] - trvalka, která sice Koralínu nedožene, ale to podle mě nikomu vadit nebude. Celkovejch 60 z USA nikomu žíly trhat nebude. Film je btw docela slušná podívaná, docela bych se na to koukl. [b]The Odd Life of Timothy Green[/b] - Můj oblíbenej Peter Hedges strikes back. Pokud jste ještě neviděli, koukejte si co nejdřív sehnat Dan in real life. Úžasná feel god záležitost s naprosto přesným Carrelem. Právě kvůli tomu jsem tomu už od začátku věnoval pozornost a jsem rád, že je to podobně jako Norman trvalka. Náklady nemohli překročit 30 mega a já Hedgesovi držím palce, aby se co nejrychleji dostal do toho vytouženého plusu. [b]The Campaign[/b] - Costnerův Swing Vote ukázal, že tohle mohlo dopadnout sakra blbě, ale dvojice Ferrel a Galifianakis a velmi chytře zvolený termín distribuce kolidující se sjezdy obou politických stran přivál sympatický přísun peněz ze vstupenek. Vzhledem k naprost neprodejnosti mimo Ameriku to bylo potřeba. Podle mě docela win. [b]2016 Obama´s America[/b] - Podobnej případ jako Campaign. Skvěle zvolenej distribuční termín. Obrovské zisky jsou umocněné reklamou zdarma. Stejně jako Gibsonovi propagovali umučení Ježíše v kostelech, tady propaguj umučení Obamy na každém republikánském sjezdu. Někdo tu přemýšlel a teď se koupe v milionech jednodolarovek. [b]The Dark knight rises[/b] - Asi 1,041,249,000 proč mají teď Warneři zamotanou hlavu. Ve světě to udělá cca přesně tolik, kolik se čekalo, akorát ta Amerika, no. Důvody jsou jasný. Byť to kvůli délce a 2D nemohlo nikdy Avengers ohrozit, přesto se v USA čekalo o 70-100 mega víc. Justice League of America by očividně lidi zajímal x krát víc, kdyby se povedlo překecat Nolana aspoň k produkci a Balea nebo Levitta k účasti. Pokud ten vesmír opustí, a budou restartovat, nevidím to moc dobře. Tedgeorge out... P.S Ano, pomalej den v práci, musel sem nějak ukojit svoje grafomanské choutky. Kdo to dočetl až sem, má u mě plyšového pejska nebo kočičku, kterou mu případně vystřelím na příští Mrkvancové pouti v Polné. *:D*
Kratičké shrnutí
0 0
reagovat
Jo, ty ohlasy na The Words jsou hodně zajímavé. Ale rozpočet byl jen 6M, takže se film v pohodě zaplatí.
241257
Jo, ty ohlasy na The Words jsou hodně zajímavé. Ale rozpočet byl jen 6M, takže se film v pohodě zaplatí.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se