Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vin Diesel: Lovec čarodějnic


ikona
Mr. Hlad
vin diesel
Odloží Vin Diesel klíčky od auta a rozdá si to s Babou Jagou?  

Čarodějnice chce dneska lovit evidentně skoro každý a když už se na to vrhli Jeníček s Mařenkou, byla by škoda, kdyby se o to nepokusili i další drsňáci. Vin Diesel se sice před pár lety spálil s ne úplně povedenými nebo nevýdělečnými filmy jako Riddick: Kronika temna, Osamělý mstitel a Babylon A. D., ale díky sérii Rychle a zběsile pořád patří mezi akční hvězdy. Příští rok uvidíme vedle šestého dílu autíčkářů i dalšího Riddicka, pořád se mluví i o návratu agenta s kódovým označením xXx a teď to vypadá, že Diesel si to rozdá i s těmi čarodějnicemi.

Mohl by si totiž zahrát v dlouho připravovaném projektu The Last Witch Hunter. Pokud kývne na nabídku, čeká ho role muže, jehož rodina likviduje čarodějnice už celá staletí. Zatímco ale potvor přibývá, lovců je čím dál tím méně. Film se připravuje už nějakou dobu a před dvěma lety se okolo něho motal Timur Bekmambetov, jenž dal nakonec přednost prezidentům bojujícím s upíry. Teď by se měl režie ujmout Breck Eisner, člověk zodpovědný za solidní Saharu a povedené Podivné. Zatím toho sice moc nenatočil, ale v obou zmíněných filmech ukázal, že akci zvládá bez problémů a budovat nějaké to napětí taky umí. Mohlo by to tedy být fajn. A drsného Diesela není nikdy dost.

Vytáhni v hospodě: Breck Eisner je synem Michaela Eisnera, bývalého hlavouna Paramountu a Walt Disney Co.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace