Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Frankenstein v těch správných rukou


ikona
Mr. Hlad
frankensteinsherlock
Novou verzi legendárního hororového příběhu natočí Sherlockův kámoš  

Frankenstein (respektive jeho dílo) je hororová ikona, na níž se ani borci jako Jason Voorhees nebo Freddy Krueger nechytají. A čas od času o něj nějaký filmař projeví zájem. Příští rok uvidíme adaptaci comicsu I, Frankenstein, v němž si to tahle zrůda rozdá s partou ještě mnohem horších a nebezpečnějších potvor, které chtějí samozřejmě ovládnout svět. Zahraje si ho tu Aaron Eckhart a mohla by to být sympatická blbina. Adaptace "klasického" Frankensteina se ale taky pohnula dopředu. A tím správným směrem. Přišla totiž o režiséra.

Původně měl totiž režírovat Shawn Levy, jenž sice umí natáčet výdělečné filmy, málokterý z nich je však nadprůměrný. I když by fandové Ocelové pěsti asi nesouhlasili. Každopádně teď je ze hry a na jeho místo nastoupil Paul McGuigan, tvůrce gangsterky Nabít a zabít, zajímavého Miluj mě, prosím a především spolurežisér televizního Sherlocka. Když si k tomu přidáme fakt, že hvězda seriálu Benedict Cumberbatch válí v divadle právě v roli doktora Frankensteina nebo jeho monstra (střídá se s Johnny Lee Millerem), začnou člověka napadat zajímavé věci. Scénář mimochodem napsal Max Landis, tvůrce letošní pecky Kronika. Mohlo by to tedy celé stát za to.

Vytáhni v hospodě: Třetí sezóna seriálového Sherlocka by se měla začít natáčet nejdřív v lednu příštího roku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace