Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Léto 2014: Hobit zašlápne X-Meny?


ikona
KarelR
hobitx-men
Jak se budou jmenovat hobití filmy a kdy uvidíme ten poslední? 

Tohle si chudáci mutanti nezasloužili. Foxové si pro pokračování svého tak tak výdělečného restartu X-Menů vybrali strategické datum premiéry v půlce července 2014. Pěkně tři týdny po Transformers 4 a dva týdny před nevyzpytatelnou marvelovkou Guardians of the Galaxy. O dva měsíce později se ale konkurenční Warner Bros. rozhodli, že nechají Petera Jacksona rozdělit Hobita do tří dílů. A že ten třetí uvidíme někdy... v létě 2014.

Už se chytáte? To někdy totiž bylo právě upřesněno na 18. července 2014. Což je přesně den, kdy se má do kin dostat i sequel povedené comicsárny X-Men: První třída. Je to docela brutální podpásovka, protože by mutanti teoreticky mohli v létě utéct jedině na začátek června. A to se Foxům příliš nevyplatí, protože 23. května uvádějí opičí pokračování Dawn of the Planet of the Apes.

Následující dny a týdny tak budou pro dohled Vaughnova filmu celkem krušné. Studio film totiž těžko pošle proti závěru asi nejočekávanější trilogie současnosti. A tak se nejspíš posune buď do méně lukrativního srpna, nebo na nějaký ještě prachbídnější kraj letní sezóny. Pro horko těžko rozpumpovanou značku, která už takhle vyfasovala tříletou prodlevu, to je solidní kudla do břicha.

Pojďme ale zpátky k Hobití trilogii, kterou tedy definitivně čeká jen půlroční pauza mezi druhým a třetím dílem. Už dlouho víme, že se jednička vydá do kin 14. prosince 2012 pod názvem Hobit: The Unexpected Journey (u nás jako Hobit: Neočekávaná cesta). Warneři ale konečně prozradili, že dvojka dostala podtitul The Desolation of Smaug (uvidíme ji přesně rok po prvním díle) a že letní trojka přebrala knižní There and Back Again. Jednoduché, úhledné, pěkné. Situace kolem X-Menů nás ale v tuhle chvíli zajímá omnoho víc...

---

Vytáhni v hospodě: Za hobitích 48 snímků za vteřinu se za mořem (na rozdíl od 3D) nebude připlácet. Takhle se rozjíždí nová technologie!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace