Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Výzva: Plakátové šílenství


ikona
Mr. Hlad
soutěž
Ukažte čtenářům MovieZone svoje sbírky plakátů 

Nebudeme si dělat iluze, všichni totiž víme, že velkou část čtenářů MovieZone tvoří hardcore filmoví fandové. Na tom není nic špatného a fanouškovství je konec konců sakra důležité i pro všechny redaktory (hádejte, kdo má doma Jasona Stathama z kartonu v životní velikosti a kdo vyráží do ulic v kostýmu Batmana?), ale okolí může mít někdy s lidmi, kteří mají na stěně víc než jeden plakát Star Wars, trošku problém. My vás ale za to soudit nehodláme, právě naopak. 

Byli bychom rádi, kdybyste nám posílali fotky vašich pokojů a plakátových sbírek. Jednoduše bychom bychom chtěli zjistit, jak, v čem a čím obklopeni žijí čtenáři MovieZone. Všechny fotky poputují na facebook, kde můžete čekat desítky pochval a lajků. Takže pokud máte doma celé stěny polepené plakáty nebo jen pár raritních či úplně obyčejných kousků, tak nám to nafoťte a pošlete na do neděle 9. září na mail redakce@moviezone.cz, do předmětu napište Plakátová výzva a v textu nezapomeňte uvést vaši přezdívku, pod kterou chcete, aby byla fotka publikovaná.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace