Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marveláčtí Strážci galaxie loví režiséra


ikona
KarelR
guardians of the galaxymarvel
... zatímco Thor a Kapitán Amerika shánějí obsazení. 

Dlouho to vypadalo, že budou Avengers největším marveláckým testem. Jenže pak dostal Iron Mana, Thora, Kapa a Hulka do rukou Joss Whedon a ukázal, že udělat z nich megaúspěšný supertým není zas tak těžké. Co na to vzkvétající comicsové studio? Očividně si řeklo, že když ožili Avengers, může ožít cokoliv. A tak dostali zelenou Guardians of Galaxy.

V létě 2014 tedy v kinech uvidíme příběh amerického pilota Petera Quilla (aka Star-Lorda), který se zaplete do intergalaktického konfliktu. Dá se přitom dohromady se čtyřmi bývalými vězni (Gamora, Groot, Drax the Destroyer, Rocket Raccoon) a společně budou muset ochránit něco, po čem touží celá galaxie. K realizování takového úkolu bude třeba kupa odvahy, nadhledu a CGI. A to všechno bude muset ukočírovat jeden vyvolený šílenec, který se dobrovolně pokusí něco takového natočit.

Marvel onu nebojácnou duši hledá už nějaký ten pátek. A teď by měl mít konečně vybráno. Aktivně se totiž snaží uložit Strážce galaxie do rukou James Gunna, autora hororové komedie Slimák nebo řádně ujeté comicsárny Super s Ellen Page. Je to další hodně nezvyklá volba. Tím už nás ale Marvel dávno nemůže překvapit. A rozhodně zní líp, než dále zvažované tradičnější volby: duo Ryan Fleck a Anna Boden (Half Nelson, Něco jako komedie) a Peyton Reed (Kašlu na lásku, Rozchod).

Jestli jednání s Gunnem dopadne dobře, definitivně to ze Strážců udělá nevypočitatelný film. A to je jen dobře, protože zbytek marvelácké nabídky ovládají více či méně předvídatelné sequely. Co je nového u nich? Inu, dvojka Thora si do obsazení oficiálně přidala navrátivší se Kat Dennings. A pokračování Kapitána Ameriky momentálně pátrá po hlavní ženské postavě (spekuluje se o Sharon Carter), která by mohla mít tvář Anny Kendrick, Imogen Poots nebo Felicity Jones. Doufejme v duel mezi dvěma posledními jmény. Roztomilá kámoška Belly by s bouchačkou asi moc dobře nevypadala...

---

Vytáhni v hospodě: Gunnovo Super vypadá zhruba takhle...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace