Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhá Sněhurka a lovec bez Sněhurky


ikona
st39.6
kristen stewart
Kristen Stewart už se v druhé Sněhurce a lovci neobjeví. Robert Pattinson může zas v klidu spát 

Je to jak ze scénáře nějaké laciné telenovely. Kristen Stewart se při natáčení fantasy slaďárny Stmívání zamilovala do mladíka, který tu hrál její životní lásku. Žili by spolu s Robertem Pattinsonem šťastně až do smrti a možná by to dotáhli do nějakého toho nemrtvého dítěte, jenže jednoho dne Kristen podepsala smlouvu na Sněhurku a lovce. Málo tehdy Robert věděl, že se jeho milá při natáčení pohádkové reimaginace sníží k tomu nejhoršímu. Podvede ho!

Kristen Stewart na to hupsla se samotným režisérem Rupertem Sandersem, což je mimochodem stále ženatý pán. Za normálních okolností by jim to prošlo, jenže byli dost blbí na to, aby se nechali při intimních chvilkách vyfotit. Bulvár si v takových momentech nebere servítky, aféra tedy Kristen a Rupertovi bouchla přímo do obličeje. Robert se odstěhoval, Rupert dostal doma pár facek a pokračování docela solidní fantasy se tím dostalo do ohrožení (o tom, jak dusno bude na tiskovkách k premiéře dalšího Stmívání, ani nemluvě).

Universal se rozhodl, že druhou Sněhurku a lovce natočí, už když film obrážel kinosály. Až teď ale oficiálně zaznělo, že se bude jednat o sequel, který se vykašle na to nejdůležitější - na Sněhurku. Už se o takovém tahu nejednou mluvilo a je klidně možné, že se tak Universal rozhodl dávno. Ale producenti by museli být šílení, aby nevyužili aféry ve svůj vlastní prospěch. Vyšachovali tedy Kristen Stewart, která se v pokračování maximálně mihne, a získali si tak pozornost médií. Aby na placu druhého dílu nebylo moc dusno, zaměří se oko režiséra Ruperta Sanderse na Chrise Hemswortha. Právě jeho lovec bude ústřední postavou pokračování. Prsty v tom mají také finance, Kristen Stewart je přece jen drahá, takže bychom se nedivili, kdyby se nevrátila ani Charlize Theron. Stejně tak se totiž nevrátí scenárista David Koepp. Universal prostě na Sněhurce a lovci šetřil tak dlouho, až nezbyla ani ta Sněhurka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace