Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool video: Daredevil mohl být boží


ikona
Mr. Hlad
daredevilmarvel
Jak mohl vypadat reboot comicsovky pod dohledem Joe Carnahana?  

Daredevil u nás není zdaleka tak známý jako jeho pavoučí nebo netopýří kolegové, ale v Americe je to pořád comicsová klasika. Fakt je ale ten, že filmová verze se moc nepovedla, ať už za to mohl nešťastně obsazený Ben Affleck nebo mdlá režie Marka Stevena Johnsona. O rebootu se mluvilo docela dlouho, Foxové se však museli poprat s faktem, že jim letos v říjnu končí na postavu práva a buď by museli začít točit, nebo vrátit slepého právníka Matta Murdocka zpátky Marvelu. A kamery se bohužel nespustí.

Na podzim tedy už práva na filmového Daredevila nebudou patřit Foxům, ale i tak je docela pravděpodobné, že Marvel dá tomhle drsňákovi v budoucnu další šanci. Bohužel nejspíš u toho už nebude Joe Carnahan, jenž jednal o režii ještě se studiem Fox. Režisér Mezi vlky a A-Teamu se však i tak podělil se světem o svou vizi, která je sakra zajímavá, ale jestli se ji někdy dočkáme, tak existuje i slušná šance, že tvůrci Posledního výkřiku natočí film, ze kterého se nám nebude chtít blít. Carnahan totiž plánoval Daredevila jako hodně drsnou podívanou s atmosférou sedmdesátých let, chtěl vycházet z detektivní klasiky Serpico a bylo mu od začátku jasné, že něco podobného by dnešní diváci nejspíš nevydýchali. A Marvel konec konců taky ne. Konkrétní obrázek o atmosféře a stylu si můžete udělat z videa, které Carnahan sestříhal z původního Daredevila, kultovních Warriors a dalších sedmdesátkových pecek. A rating měl být NC-17. Nápad dobrý, ale kdo by tohle odklepl, jako by si říkal o vyhazov.

Vytáhni v hospodě: Daredevil byl v roce 2003 film s nejnižšími tržbami, který měl zároveň na svém kontě po prvním víkendu více než 40 milionů dolarů. Docela by nás zajímalo, kdo tyhle věci řeší

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace