Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Černý jestřáb sestřelen po bergovsku


ikona
KarelR
lone survivorpeter berg
Peter Berg se po Bitevní lodi vrátí do akce. 

Je Bitevní loď velký průšvih? Když vedle sebe postavíte rozpočet cirka 200 milionů dolarů a tržby 300 (z toho jen 65 z Ameriky), muselo to studio dost bolet. Na druhou stranu si ale přepálená blockbusterová bitka námořníků s emzáky nachází čím dál tím víc fanoušků, takže alespoň tady Berg uspěl. Odvážný newyorčan ostatně vždycky točil divácky vstřícné filmy (výjimkou jest průměrný Hancock), a už proto se těšíme na jeho další počin - válečné drama Lone Survivor.

Berg nás v něm vezme do Afghánistánu roku 2005, kde měla čtyřčlenná americká jednotka SEAL za úkol zlikvidovat teroristického velitele Admada Shada. Celá akce se ale zvrtla a banda drsňáků musela svůj komplikovaný plán změnit na "prostřílejme se odtud rychle pryč." Film bude vycházet ze stejnojmenné knihy jednoho z účastníků akce, Marcuse Lutrella, a nyní se mu snad podařilo ulovit "jestřábovského" veterána Erica Banu.

Zatím není jasné, jakou roli si zahraje. Připojuje se ale k celkem solidnímu obsazení, kde budou hlavního hrdinu v podání Marka Wahlberga podporovat Ben Foster, Emile Hirsch a Taylor Kitsch. Lone Survivor má tak vedle spolehlivého režiséra i pár hereckých jistot. A jestli bude vypadat jako finální dvacetiminutovka Bergova Království... mňam.

---

Vytáhni v hospodě: Hlavní roli v Bitevní lodi měl původně hrát Jeremy Renner. Nakonec dal ale přednost dramatu The Master, aby jej v zápětí také opustil - tentokrát kvůli Avengers. Tomu se říká mít šikovného agenta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace