Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevil hledá režiséra, brzdí ho Fantastická čtyřka


ikona
Cival
daredevilfantastic four
Co nového u rudého slepce a modré rodinné týmovky? 

Marveláci chytli vítr do plachet, a tak si můžou vyskakovat. Okolo jejich comicsů se točí celý Hollywood, což jim zatraceně usnadňuje vyjednávací pozici. Takhle mocného hráče si nikdo nechce rozházet. Platí to i pro studio Fox, jemuž mají velmi brzy vypršet práva na restart Daredevila. Foxové musí nový příběh slepého superhrdiny roztočit nejpozději 10. října. To se ale nezdá být reálné, protože od projektu nedávno odpadl režisér David Slade (30 dní dlouhá noc, Twilight peklo) a o tom, že by jej měl nahradit tvůrce A-Teamu, Mezi vlky či Narkotik Joe Carnahan, se teprve jedná.

 

Marvel by Foxům víc času klidně dopřál. Výměnou za tuhle blahosklonnost by ale podle informací magazínu Variety chtěl získat zpět práva na některé postavy ze světa Fantastické čtyřky - tak aby se Silver Surfer, Galactus nebo Uatu mohli objevit v některé z příštích marvelovských velkoprodukcí, pravděpodobně v chystané adaptaci Guardians of the Galaxy.  

Nezaujatý divák by tuhle výměnu uvítal, protože by se otevřely dveře k hned několika comicsárnám zároveň. Klipař Carnahan by svým dravým stylem opatřil slepého mstitele Daredevila, Marvelové by v důstojné podobě vrátili na plátna Surfera i Galactuse a Foxové by mohli dál v klidu makat na rebootu Fantastické čtyřky, jenž má na starosti autor Kroniky Josh Trank. Jenže právě tady je prý háček, o kterém zatím mluví jen respektovaný server Deadline – Foxové samozřejmě chtějí do nové Fantastické čtyřky pozvat právě i arcilotra Galactuse a plánovaná akce „superhrdinský kulový blesk“ se tedy asi konat nebude (přestože ji většina světových magazínů bere za hotovou věc).

Daredevil tak i přes námluvy s Carnahanem může dost snadno dostat stopku, pokud se studia nedomluví na výměně práv ani na společném financováni projektu. Restart Daredevila bychom pak viděli o pár let později, až ho s adekvátní péčí pošlou zpátky na plátna sami Marvelové. Možná by to bylo nejlepší řešení. O schopnostech studia zodpovědného za Avengers pochybujeme trochu míň než o lidech, kteří nechali Bena Afflecka bojovat se slepeckou holí na houpačkách v Daredevilovi a kteří svého času Fantastickou čtyřku zredukovali jen na zadek Jessicy Alba v upnutém kostýmu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace