Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Divoká stvoření jižních krajin: Trailer

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
A filmu bych mohl pochybovat, ale trailer je neodolatelnej...
239335
A filmu bych mohl pochybovat, ale trailer je neodolatelnej...
0 0
reagovat

GhostDog

já psal o tom co na mě čiší z traileru. Kéž mě film vyvede z omylu!
239271
já psal o tom co na mě čiší z traileru. Kéž mě film vyvede z omylu!
GhostDog
0 0
reagovat
Většina níže uvedených komentářů dělá příliš brzy ostré závěry na základě jedné ukázky (navíc mi přijde, že si často v diskuzích plno lidí hraje na velké intelektuály...). Tento film jsem měl možnost vidět na letošním MFF v Karlových Varech a mohu všem jen vřele doporučit. S filmem Where the Wild Things Are to má společnou výbornou práci s obrazem a tak trochu i provedení traileru, příběhem i vyzněním se však liší. V Beasts of the Southern Wild je umně velmi realisticky a zároveň však i lehce mysticky vyprávěn příběh těžkého života jedné odtržené komunity z pohledu šestiletého dítěte.

Moadyb
Ano, hlavní postava je malé děvče, i když ze začátku filmu jsem si myslel opak :)

Killda, MarvinP
Není to africké děvče, je to příběh z Luisiany, nicméně PC ani TV opravdu nezná, ale že by jí hořkost reality nezasáhla, to se rozhodně říct nedá.


239165
Většina níže uvedených komentářů dělá příliš brzy ostré závěry na základě jedné ukázky (navíc mi přijde, že si často v diskuzích plno lidí hraje na velké intelektuály...). Tento film jsem měl možnost vidět na letošním MFF v Karlových Varech a mohu všem jen vřele doporučit. S filmem Where the Wild Things Are to má společnou výbornou práci s obrazem a tak trochu i provedení traileru, příběhem i vyzněním se však liší. V Beasts of the Southern Wild je umně velmi realisticky a zároveň však i lehce mysticky vyprávěn příběh těžkého života jedné odtržené komunity z pohledu šestiletého dítěte. Moadyb Ano, hlavní postava je malé děvče, i když ze začátku filmu jsem si myslel opak *:)* Killda, MarvinP Není to africké děvče, je to příběh z Luisiany, nicméně PC ani TV opravdu nezná, ale že by jí hořkost reality nezasáhla, to se rozhodně říct nedá.
0 0
reagovat
Jenomže právě už z traileru čiší, že nenahlédneme do fantazie africeké holčičky, ale do mysli nějakého bílého vypaseného pseudo-filofosofa, který použije roztomilou africkou holčičku jako svou hlásnou troubu. Přemoudřelé děti jsou ohavnými bradavicemi nezávislé kinematografie.


kéééž by to bylo aspoň trošičku jako Where the Wild things.... nebude.
239061
Jenomže právě už z traileru čiší, že nenahlédneme do fantazie africeké holčičky, ale do mysli nějakého bílého vypaseného pseudo-filofosofa, který použije roztomilou africkou holčičku jako svou hlásnou troubu. Přemoudřelé děti jsou ohavnými bradavicemi nezávislé kinematografie. kéééž by to bylo aspoň trošičku jako Where the Wild things.... nebude.
0 0
reagovat
Podle mě to může být solidní...nahlédnout do dětské fantazie africké holčičky. Nezná počítače ani televizi. Neuvědomuje si hořkost reality, což by občas pomohlo každému. :)
239044
Podle mě to může být solidní...nahlédnout do dětské fantazie africké holčičky. Nezná počítače ani televizi. Neuvědomuje si hořkost reality, což by občas pomohlo každému. *:)*
0 0
reagovat
Mimochodem-pochopil jsem dobře, že to malé dítě je holka?:)
239042
Mimochodem-pochopil jsem dobře, že to malé dítě je holka?*:)*
0 0
reagovat
Také mě ukázka spíše odradila. Tento typ filmů nemám rád. Většinou se to tváří děsně chytře, aby nám pak film řekl tak samozřejmou věc, že bych o tom nenatočil ani jeden díl seriálu, natož film. Nebo nám naopak řekne naprostou hovadinu:). Krom toho je velmi těžké natočit něco hlubokého, aby to bylo zároven koukatelné. Asi nic pro mě.
239041
Také mě ukázka spíše odradila. Tento typ filmů nemám rád. Většinou se to tváří děsně chytře, aby nám pak film řekl tak samozřejmou věc, že bych o tom nenatočil ani jeden díl seriálu, natož film. Nebo nám naopak řekne naprostou hovadinu*:)*. Krom toho je velmi těžké natočit něco hlubokého, aby to bylo zároven koukatelné. Asi nic pro mě.
0 0
reagovat
Nějaký chytrý dítě.
239026
Nějaký chytrý dítě.
0 0
reagovat
Akademii to nadchne. :)
239024
Akademii to nadchne. *:)*
0 0
reagovat
uplna blbost, kliše jak prasa, kecy o prirode, vesmire, film jak keby tocili zelený. A strašne to pripomina, hudbou aj tym stvorenim Where the wild things are.
mna to nenadchlo:-
239023
uplna blbost, kliše jak prasa, kecy o prirode, vesmire, film jak keby tocili zelený. A strašne to pripomina, hudbou aj tym stvorenim Where the wild things are. mna to nenadchlo*:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se