Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Videoherní Rambo bude solidní řežba


ikona
st39.6
rambo
Rambo z jedniček a nul vám splní sny... 

Snad každý chlap si jednou v životě chtěl vyzkoušet, jaké to asi je, být Rambem - nosit za opaskem kudlu velkou jak noha, gigantickým kulometem rozmetat všechny protivníky a ručně zpacifikovat kohokoliv, kdo se mu postaví do cesty. Pokud si takový sen chcete splnit, máte na vybranou. Buď naběhněte do posilovny, vypusťte tam duši a najděte si nějakého mlčenlivého dealera zbraní, nebo se doma pohodlně posaďte na gauč a zapněte si Rambo: The Video Game.

Chystaná multiplatformová first-person střílečka z dílen Reef Entertainment sice zatím nemá oficiální datum vydání, objevily se o ní ale první informace a screenshoty. Videoherní Rambo slibuje všechny důležité prvky (jako třeba ničitelný terén), které z něj možná udělají ultimátní střílečku, na níž fanoušci nebudou vzpomínat jako na původní NESáckou šílenost.

Největší tahák je ale ambiciózní tvůrčí záměr, který za hrou stojí. Reef Entertainment vás chtějí s pomocí jejich videohry provést ikonickými scénami z prvních tří dílů Ramba, takže si budete moct užít své nejoblíbenější filmové okamžiky na vlastní kůži. Pardon, na vlastní prsty. K té příležitosti se vývojáři spojili se StudioCanal, aby dali dohromady krátkou koláž právě takových momentů, jež si budete moct brzy prožít s pařanským ovladačem nebo s myší v ruce:

---

Vytáhni v hospodě: Ano, prozradíme vám, co je to ta "původní NESácká šílenost". TOHLE. Zbraň měnící záporáky v ropuchy for the win!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace