Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Aslan roste jako z vody


ikona
imf
chronicles of narniachronicles of narnia: prince caspian
 

Přípravy druhých Letopisů Narnie jsou v plném proudu a šéf trikařů Dean Wright má mimořádně dobrou náladu (zřejmě pořád ještě naivně doufá, že vyhraje Oscara ;). Všechno se zatím řeší pouze na papíře, ale Wright už získává přehled o tom, čeho se jeho oddělení dočká a co budeme moci za necelé dva roky zhlédnout v kině my. Andrew Adamson se snaží zůstat věrný knize, ale zároveň postupuje podle klasických sequelových příruček. Bitvy budou větší, zvedne se i počet postav a u některých dokonce i jejich rozměry.

Mluvíme především o Aslanovi, který v druhém díle povážlivě naroste a podle Wrighta bude velký asi jako slon. Mluvit ho bude stále Liam Neeson, ale Wright zmínil, že v některých scénách bude docela oříšek pořešit správně vzájemné dispozice jednotlivých postav. A nebudou to jenom staří známí, řeč byla i o nějaké té mluvící myši a dalších ukecaných zvířatech, s nimiž jsou zřejmě majitelé předlohy důvěrně obeznámeni. S nižším rozpočtem než v případě jedničky si Adamson hodlá pěkně vyskakovat a tak není bez šance, že za pár měsíců zas budeme dštít síru na trailery a posléze i na samotný film. Takový milý hollywoodský koloběh. :)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace