Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #152 o protivnících Temného rytíře


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak měl skončit Prometheus? Měnil se Baneův hlas? A kam se poděl Joker? 

Je neděle? Jdeme vyplachovat.

Nemesis týdne

Málokdo si pamatuje, že se Tom Hardy objevil ve Star Treku. A to v docela velké roli - jako klon kapitána Picarda v desátém ST celovečeráku Nemesis. Jak trénoval na verbální duel s velitelem Enterprise? Následovně.

Herní plakáty týdne

Adaptování her Hollywood jen tak neopustí, zatím se ale výrazně lépe daří comicsům. Fandovské sny o parádních filmech podle her to nicméně nezastavuje, a zase jednou úřadovaly na plakátech. Uncharted s Nathanem Fillionem není žádnou novinkou. Takové Red Dead Redemption s Bradem Pittem ale... 

Superhrdina týdne

V minulých týdnech se na netu objevily dvě infografiky, které vypočítávaly cenu, za níž se můžete stát superhrdinou. Být Batmanem podle všeho vychází na necelých 700 milionů dolarů, Iron Manem se pak můžete stát za víc než dvojnásobek téhle částky. Kolik by ale stálo být největším borcem z Čech?

Muzikál týdne

Muzikálová smršť pokračuje. Slyšeli jsme Barbara Conana, Predátora, Komando, Batmana a Robina, Total Recall a mnoho do dalších. Co by si ale zpívali takoví Expendables?

Pešek týdne

Nejčastější otázka ohledně Temný rytíř povstal se týká Jokera. Respektive jeho absence v závěru netopýří trilogie. V reálu to samozřejmě souvisí se smrtí Heatha Ledgera, knižní verze filmu pak jednoduše naznačuje, že byl v tu dobu buď zavřený v Arkhamu, nebo dávno prchnul neznámo kam. Fandovské vysvětlení? Mnohem zábavnější...

Kraťas týdne

Krátké superhrdinské filmy jsou čím dál tím zajímavější a často dokonce vypadají lépe než nákladné pornoparodie. Novinka s Nightwingem se sice nachází někde mezi. Pořád jde ale o slušnou podívanou, která za těch pár minut času stojí.

Posezení týdne

Tihle dva prostě nezklamou. Kreslený Superman a Batman jsou rozhodně tím nejzábavnějším, s čím pánové od "Jak to mělo skončit" přišli. Tahle dvojka se v posledních měsících těší i vlastní websérii, jejíž čtvrtý díl se zaobírá Comic-Conem. A snad nemusím dodávat, že opět boduje.

Čištění týdne

Na Temného rytíře se snesla vlna kritiky, že není Batmanovi moc rozumět. V tu chvíli už s tím ale nešlo nic dělat. Když však veřejnost v prologu Temný rytíř povstal zjistila, že tentokrát nebude moc rozumět ani Baneovi, dostali Warneři i Nolan moc rozčilených dopisů, aby situaci napravili. Původně se sice tvrdilo, že film žádné čištění Baneova hlasu nečeká. Tohle video však dokazuje, že se nakonec přeci jen výrazně změnil.

Zadostiučinění týdne

Všichni jsme věděli, že to přijde. A konečně je to tu! 

Duel týdne

Minulý duel dle očekávání vyhrál Batman, když Avengers porazil trojnásobným počtem hlasů.

Dnes se podíváme na další událost roku - na Hobita. Peter Jackson ho nedávno roztáhl na trilogii, což někoho potěšilo a někoho naopak pobouřilo. Abychom tedy měli alespoň trochu lepší přehled, který tábor má na MZ větší zastoupení, bude duel následovný: Napište nám, kolik dílů by měl podle vás Hobit mít (do perexu dejte číslovku 1, 2 nebo 3). A nezapomeňte k tomu samozřejmě připsat, co vás k vašemu rozhodnutí přivedlo.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (43)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace