Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile má dalšího záporáka. Bude kopat.


ikona
st39.6
fast & furiousfast fivejustin lin
Luke Evans nebude proti týmu rychlých a zběsilých sám. Bude mít akčního pomocníka. 

Justin Lin už pochopil, že k úspěchu Rychle a zběsile nevede to, jak rychle dokážou hlavní hrdinové projet tokijské zatáčky, ale jak přitom budou vypadat. Když se tedy do čtvrtého dílu vrátila stará parta, série se dostala zpět na výsluní, díky čemuž mohl pátý díl trhnout celosvětově vysoko přes půl miliardy. Z Rychle a zběsile se stala značka, která už k úspěchu nepotřebuje naleštěné automobily. Potřebuje dobrý tým.

Jeho základ se od jedničky prakticky nezměnil, proti "hodným" zlodějům ale logicky musí stát také nějaký záporák a ten se s každým dílem mění. V šestce by mu měl svou tvář propůjčit Luke Evans, Justin Lin teď ale přemlouvá také Joea Taslima, který by měl za Evanse nakopávat zadky formátům jako Vin Diesel nebo Dwayne Johnson. To samozřejmě není sranda, co však Taslim oproti hlavním hrdinům postrádá co do stavby těla, nahání tím, co s tělem dovede.

A kdo že to je? Jeho jméno bude něco říkat jen fanouškům filmů plných bojových umění. Taslim je totiž jedním z hlavních bijců The Raid, která se u nás promítala v pár kinech pod názvem Zátah. Film asi většina z vás neviděla, určitě si ale vzpomínáte na nabušené trailery, které se s ničím nepáraly, nebo na imfovu nadšenou recenzi. The Raid je prostě jedna z věcí, kterou byste měli vidět. Už jen proto, že na ní možná budeme za pár let vzpomínat jako na film, z něhož vzešlo několik hollywoodských akčních hvězd. Taslim totiž není jediný, kdo se z The Raid prokopal do vetšího filmu - hlavní hvězda Zátahu Iko Uwais si našel cestičku do kung-fu mely Man of Tai Chi, kterému bude zpoza kamery velet Keanu Reeves.

Šesté Rychle a zběsile nepřibralo jen Taslima, po hubě si tu budou dávat i ženské. Linovi se totiž podařilo obsadit Ginu Carano ze Zkratu, která stejně jako Taslim nemusí hrát, že někomu umí dát do čumáku. Naopak se musí snažit, aby se jí to opravdu nepovedlo. Skoro to vypadá, že si Lin všímal nadšených ohlasů z bitky Diesela s Johnsonem a chce něco podobného zopakovat hned několikrát. Stěžovat si rozhodně nebudeme!

---

Vytáhni v hospodě: Ještě aby Gina nebyla takový zabiják, když jí trénuje sám Randy Couture!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace