Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bournův režisér cestuje časem


ikona
Mr. Hlad
doug liman
Tvůrce Jasona Bourna chystá zajímavé časové hrátky 

O Dougu Limanovi se dnes v souvislosti se sérií o agentu Bournovi moc nemluví a je to trochu škoda. Celou sérii totiž odstartoval a i když z ní udělal zásadní záležitost až jeho následovník Paul Greengrass, Limanův Agent bez minulosti je taky hodně fajn. Sází sice víc na retro atmosféru a klasicky pojaté agentské a špionážní blbnutí, ale rozhodně dokáže pobavit i dnes. Po něm natočil Liman parádní Pan a paní Smithovi, ale od té doby má trošku smůlu. Jumper za moc nestál a thriller Fair Game zase skoro nikdo neviděl. Snad si režisér napraví reputaci novinkou Time and Again.

Ta má totiž možná trochu okoukanou ale pořád dost poutavou zápletku. Hlavním hrdinou je ilustrátor Si Morley, který se zúčastní tajného experimentu, jenž ho má přenést do roku 1882. To se povede a vědci zvládnou bez větších problémů vrátit Sie i zpátky. Bohužel při dalších cestách už se to začíná malinko komplikovat a hrátky s časem jsou najednou zatraceně nebezpečné. Zní to docela zajímavě a nedávný Zdrojový kód ukázal, že z podobného tématu se dá pořád ještě vytřískat sakra zajímavý film. Liman by se měl do Time and Again pustit, hned jak dotočí akční sci-fi All You Need Is Kill, v němž čekají časové paradoxy zase Toma Cruise, jenž bude opakovaně umírat v bitvě s mimozemskými protivníky.

Vytáhni v hospodě: Doug Liman byl spolužák režiséra Charlese Herman-Wurmfielda, jenž natočil třeba druhou Pravou blondýnu. Liman se mu teď asi na srazech třídy směje

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace