Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg chce Thora


ikona
KarelR
chris hemsworthrobopocalypsesteven spielberg
Kam? Do Robopocalypse! 

Steven Spielberg už sice neválcuje davy takovými peckami, jaké sypal z rukávu v 80. a 90. letech. Tintin i Válečný kůň ale slavili slušné finanční úspěchy, takže může vesele točit dál. Jeho nejbližším počinem je listopadová biografie prezidenta Lincolna, jejíž trailer bychom měli uzřít každým dnem. Potom by se ale měl konečně vrátit k obří hrané produkci, a to se sci-fi Robopocalypse.

V té většinu lidstva vyhladí roboti, kteří nás na popud umělé inteligence Archos vyhodnotí jako hrozbu pro planetu. Přeživší se ale záhy pokusí o protiútok, který by mohl vést Chris Hemsworth. Tedy alespoň v případě, že Spielberg prosadí svou a přemluví ho ke spolupráci. Představitel Thora je prý jeho první volba pro hlavní roli. A určitě to nesouvisí jen s tím, že se letos objevil v jednom úspěšném a jednom megaúspěšném bluckbusteru.

Nejblonďatější člen Avengers už stihl natočit závodnické drama Rush a chystá se podruhé do Asgardu. Hned potom by ale mohl svoje charisma svěřit do Spielbergových rukou, aby Robopocalypse v pohodě stihlo premiéru v dubnu 2014. Hemsworth by tak definitivně zacementoval svůj hvězdný status. A neexistuje asi nikdo, kdo by mu to nepřál.

Robopocalypse vychází ze stejnojmenného románu Daniela H. Wilsona, za scénář je zodpovědný Drew Goddard (The Cabin in the Woods, Cloverfield) a film je prý tak velký, že pro jeho realizaci musí spojit síly dvě studia - 20th Century Fox a DreamWorks. Připočtěte si k tomu Spielberga s Hemsworthem a nejočekávanější filmy 2014 fasují hodně solidní konkurenci. Snad jim dá zabrat.

---

Vytáhni v hospodě: Spekuluje se o tom, že budou záporáky ve druhém Thorovi temní elfové. Nezlobili bychom se.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace